Ватрушки з огірками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, ароматні і свіжі булочки ви можете подати до столу, якщо скористаєтеся порадами з цього рецепта. Незвичайна і соковита начинка сподобається абсолютно всім. Їх можна брати на роботу або пікнік.
Готові ватрушки дістаньте з духовки, накрийте їх рушником і дайте їм постояти до повного охолодження. Тоді ватрушки будуть дуже м'якими і залишаться свіжими і нечерствимі тривалий час. Хочете дізнатися, як приготувати ватрушки з огірками і куркою? Тоді прочитайте цей рецепт.
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кефір - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 125 грам
- Яйце - 1 штука
- Куряче філе - 350 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Солоні огірки - 2 штуки
- Рослинна олія, сіль, перець - За смаком
У миску влийте кефір, додайте розтоплене вершкове масло, вбийте яйце, slegka сіль. З'єднайте борошно і розпушувач, просійте суміш. Введіть її частинами до решти інгредієнтів, замісіть тісто. Скачайте його в кулю і поставте тісто в холодильник на півгодини.
На плиту поставте сковороду, влийте в неї рослинне масло. Очистіть і нарубати лук, обсмажте його на маслі. Очистіть і вимийте картоплю, додайте його в сковороду.
Вимийте і висушіть куряче філе. Наріжте його кубиками, додайте філе в сковороду. Обсмажте все інгредієнти. Наріжте кубиками солоні огірки, викладіть їх до решти інгредієнтів, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте все під кришкою хвилин п'ять.
Дістаньте тісто з холодильника, розкачайте його в тонкий пласт, пріпиліте робочу поверхню борошном. Наріжте тісто на квадрати.
У кожен квадрат викладіть трохи начинки, сформуйте ватрушки. Потім розігрійте духовку до двохсот градусів, змастіть ватрушки збитим яйцем, випікайте їх в духовці сорок хвилин.