Салат з куркою, і грибами, і огірками
(покроковий рецепт з фото)
Універсальний салат з куркою, грибами і свіжими огірками. Така закуска буде актуальною до святкового столу або просто на кожен день. Дуже вдале поєднання інгредієнтів робить салат ситним.
Як приготувати салат з куркою, і грибами, і огірками в домашніх умовах? знадобиться, попередньо зварене куряче філе, мариновані грибочки (будь-які), морква по-корейськи і свіжі огірки. Всі верстви салат рясно змащуються майонезом. Перед подачею на стіл салат слід помістити в холодильник, щоб він трохи застиг. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Огірок свіжий - 3 штуки
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Опеньки мариновані - 350 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - За смаком
Відварене куряче філе розбираємо на волокна. Огірки миємо, а потім нарізаємо тонкими скибочками.
Щоб надати красивий вид салату, використовуйте круглу форму з порожнім дном. Змастіть стінки форми майонезом, помістіть її на широку тарілку. Викладіть куряче філе, рясно змастіть його майонезом.
Зверху викладаємо мариновані опеньки.
Викладіть огірки, змастіть і їх майонезом.
Верхівку салату прикрасьте корейської морквою. Збоку присипте тертим сиром. Помістіть форму з салатом в холодильник на кілька годин. Потім акуратно видаліть форму і подавайте салат до столу. Смачного!