Картопляні котлети з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та ситні котлети. Смажаться дуже швидко.
Готуємо фарш з тертої картоплі, лука, подрібненої курятини, борошна, спецій і яєць. Такі котлети треба смажити швидко, т.К. Картопля пустить сік. Можна, можливо, звичайно, попередньо дати картоплі стекти трохи. Смажимо котлети на розпеченому рослинному маслі по 3-4 хвилини з кожного боку.
- Картопля - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка(150 г)
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія для смаження - 50 мілілітрів
- Куряче філе - 500 грам
- Спеції - За смаком
Картопля очистіть від шкірки.
Наріжте на зручні шматочки і перекрутити на м'ясорубці разом з цибулею. Можна натерти на тертці.
Додайте нарізану дуже дрібно курятину (у мене філе) і спеції за смаком.
Введіть в тісто борошно. Перемішайте. Особливо вимішувати не треба. Додайте яйця і знову вимісіть. Маса повинна просто стати однорідною, а тісто поглинути всю муку.
На рослинному маслі обсмажте котлети на сковороді. Викладати тісто на сковороду слід столовою ложкою.