Картопля по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)
Картопля по-білоруськи ми робили на пікніку, мені сподобалося, потім я частенько робила таку картоплю будинку в духовці. Картопля по-білоруськи всім подобається, особливо дітям, думаю через фольги!
Картопля по-білоруськи повинен добре пропектися в духовці, це найголовніша уязик успіху. Але для надійності можна бульби злегка відварити, а потім вже робити все за рецептом, скоротивши час на запікання! Найсмачніший картопля по-білоруськи виходить з молодої картоплі. Картопля по-білоруськи добре подавати зі свіжими овочами і зеленою цибулею. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 8 штук
- Сир - 100 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Зелень - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
Картоплю помити, почистити і зробити надрізи для сиру.
Начиняємо картопля сумішшю розм'якшеного масло, зелені і спецій. Загортаємо у фольгу кожну картоплину.
Закриваємо фольгу, запікаємо картоплю в духовці 40-50 хвилин. Розкриваємо фольгу, перевіряємо готовність картоплі, додаємо в поглиблення сир і тримаємо ще в вимкненій духовці, поки сир не розплавиться.
Смачного!