Рецепт Картопля по-білоруськи фото

Картопля по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Картопля по-білоруськи ми робили на пікніку, мені сподобалося, потім я частенько робила таку картоплю будинку в духовці. Картопля по-білоруськи всім подобається, особливо дітям, думаю через фольги!

Картопля по-білоруськи повинен добре пропектися в духовці, це найголовніша уязик успіху. Але для надійності можна бульби злегка відварити, а потім вже робити все за рецептом, скоротивши час на запікання! Найсмачніший картопля по-білоруськи виходить з молодої картоплі. Картопля по-білоруськи добре подавати зі свіжими овочами і зеленою цибулею. Успіхів і приємного апетиту!

  • Картопля - 8 штук
  • Сир - 100 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Зелень - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
картопля по-білоруськи - фото крок 1
Картоплю помити, почистити і зробити надрізи для сиру.
картопля по-білоруськи - фото крок 2
Начиняємо картопля сумішшю розм'якшеного масло, зелені і спецій. Загортаємо у фольгу кожну картоплину.
картопля по-білоруськи - фото крок 3
Закриваємо фольгу, запікаємо картоплю в духовці 40-50 хвилин. Розкриваємо фольгу, перевіряємо готовність картоплі, додаємо в поглиблення сир і тримаємо ще в вимкненій духовці, поки сир не розплавиться.
картопля по-білоруськи - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти