Картопля барбекю
(покроковий рецепт з фото)
Кращий гарнір до смаженого м'яса - картопля барбекю. Його легко можна приготувати вдома на спеціальній барбекю сковороді. Давайте зробимо його разом.
Картопля барбекю готується дуже просто. Посоліть і поперчіть вже готову картоплю, з прісним всередині картоплею перець поєднується відмінно, додаючи смаку. Якщо під час смаження картопля просочиться спеціями, ефект буде вже не той. Можете додати давленного часничку для смаку. А смажену цибулю змішати з петрушкою. Сервірувати цей гарнір можна як завгодно. Пробуйте. Смачного.
- Картопля - 6 штук
- Оливкова олія - 80-100 мілілітрів
- Червона цибуля - 2 штуки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Пучок свіжої петрушки - 1 штука (маленький.)
- Сіль - За смаком
- Сіль - За смаком
Почистіть картоплю і наріжте його тонкими скибочками. У сковороду для барбекю налийте оливкова олія. Розігрійте.
Червоний цибулю теж почистіть і наріжте кільцями. Викладіть картоплю і червоний лук на сковороду для барбекю.
Обсмажуйте з обох сторін до золотистої хрусткої скоринки.
Готову картоплю барбекю викладіть на тарілку разом з цибулею. Додати сіль, поперчіть і прикрасьте рубаною свіжої петрушкою.