Рецепт Карамельний торт фото

Карамельний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Пісні страви, Веганські страви
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Полудень, День народження
Випічка, Солодке, Торти

Солодкий шедевр! Відмінний десерт для святкового столу. Не тільки дуже красиво, але ще і шалено смачно! Радуйте своїх гостей естетичним гастрономічним задоволенням! Читайте рецепт і пробуйте.

Споконвічно американський рецепт пирога, який випікається у формі для кексу. Істинний рецепт буде з додаванням горіха пекан, але його не так легко дістати, тому можемо замінити тим, що є під рукою: мигдалем і / або волоським горіхом. Як приготувати карамельний торт, читайте тут і будемо разом експериментувати з американським рецептом на слов'янський мотив! Ще маленька порада: якщо вершки повинні бути максимально жирними і важкими, тоді нічого не буде витікати і не зіпсує ваше чудо!

  • Олія - 250 мілілітрів
  • Коричневий цукор - 400 мілілітрів
  • Білий цукор - 100 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Ваніль - 2 чайних ложки
  • Борошно - 400 мілілітрів
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Бавовна - 200 мілілітрів
  • Orex Pekan - 200 мілілітрів (можна замінити волоським)
  • Коричневий цукор - 100 мілілітрів (для глазурі.)
  • Олія - 4 Ст. Ложки (для глазурі)
  • Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки (для глазурі)
  • Збиті вершки - 2 Ст. Ложки (для глазурі)
  • Горіхи - 100 мілілітрів (для глазурі)
1
Збити вершкове масло разом з коричневим і білим цукром, поступово вводячи яйця по одному.
2
Додаємо ваніль. Далі вводимо борошно, попередньо змішану з розпушувачем і сіллю.
3
В отриману суміш необхідно додати горіхи і сколотини. Testo майже. Виливаємо його в попередньо змащену форму, можна використовувати форму для кексів.
4
Випікаємо одну годину за температури 175 градусів.
5
Готовий пиріг залишаємо остигати. Далі робимо глазур. Для цього необхідно коричневий цукор з маслом розплавити до однорідної маси, додати сироп і горіхи, а так само вершки і повільно довести до кипіння, і відразу ж зніміть з вогню.
6
Перемішати глазур гарненько, і поки вона не встигла застигнути, полити нею готовий торт. Готово!

Схожі рецепти