Карамельний торт
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий шедевр! Відмінний десерт для святкового столу. Не тільки дуже красиво, але ще і шалено смачно! Радуйте своїх гостей естетичним гастрономічним задоволенням! Читайте рецепт і пробуйте.
Споконвічно американський рецепт пирога, який випікається у формі для кексу. Істинний рецепт буде з додаванням горіха пекан, але його не так легко дістати, тому можемо замінити тим, що є під рукою: мигдалем і / або волоським горіхом. Як приготувати карамельний торт, читайте тут і будемо разом експериментувати з американським рецептом на слов'янський мотив! Ще маленька порада: якщо вершки повинні бути максимально жирними і важкими, тоді нічого не буде витікати і не зіпсує ваше чудо!
- Олія - 250 мілілітрів
- Коричневий цукор - 400 мілілітрів
- Білий цукор - 100 мілілітрів
- Яйця - 5 штук
- Ваніль - 2 чайних ложки
- Борошно - 400 мілілітрів
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Бавовна - 200 мілілітрів
- Orex Pekan - 200 мілілітрів (можна замінити волоським)
- Коричневий цукор - 100 мілілітрів (для глазурі.)
- Олія - 4 Ст. Ложки (для глазурі)
- Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки (для глазурі)
- Збиті вершки - 2 Ст. Ложки (для глазурі)
- Горіхи - 100 мілілітрів (для глазурі)
1
Збити вершкове масло разом з коричневим і білим цукром, поступово вводячи яйця по одному.
2
Додаємо ваніль. Далі вводимо борошно, попередньо змішану з розпушувачем і сіллю.
3
В отриману суміш необхідно додати горіхи і сколотини. Testo майже. Виливаємо його в попередньо змащену форму, можна використовувати форму для кексів.
4
Випікаємо одну годину за температури 175 градусів.
5
Готовий пиріг залишаємо остигати. Далі робимо глазур. Для цього необхідно коричневий цукор з маслом розплавити до однорідної маси, додати сироп і горіхи, а так само вершки і повільно довести до кипіння, і відразу ж зніміть з вогню.
6
Перемішати глазур гарненько, і поки вона не встигла застигнути, полити нею готовий торт. Готово!