Рецепт Карамельний торт фото

Карамельний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Пісні страви , Веганські страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Солодкий шедевр! Відмінний десерт для святкового столу. Не тільки дуже красиво, але ще і шалено смачно! Радуйте своїх гостей естетичним гастрономічним задоволенням! Читайте рецепт і пробуйте.

Опис приготування:

Споконвічно американський рецепт пирога, який випікається у формі для кексу. Істинний рецепт буде з додаванням горіха пекан, але його не так легко дістати, тому можемо замінити тим, що є під рукою: мигдалем і / або волоським горіхом. Як приготувати карамельний торт, читайте тут і будемо разом експериментувати з американським рецептом на слов'янський мотив! Ще маленька порада: якщо вершки повинні бути максимально жирними і важкими, тоді нічого не буде витікати і не зіпсує ваше чудо!

  • Олія - 250 мілілітрів
  • Коричневий цукор - 400 мілілітрів
  • Білий цукор - 100 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Ваніль - 2 чайних ложки
  • Борошно - 400 мілілітрів
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Бавовна - 200 мілілітрів
  • Orex Pekan - 200 мілілітрів (можна замінити волоським)
  • Коричневий цукор - 100 мілілітрів (для глазурі.)
  • Олія - 4 Ст. Ложки (для глазурі)
  • Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки (для глазурі)
  • Збиті вершки - 2 Ст. Ложки (для глазурі)
  • Горіхи - 100 мілілітрів (для глазурі)
1
Збити вершкове масло разом з коричневим і білим цукром, поступово вводячи яйця по одному.
2
Додаємо ваніль. Далі вводимо борошно, попередньо змішану з розпушувачем і сіллю.
3
В отриману суміш необхідно додати горіхи і сколотини. Testo майже. Виливаємо його в попередньо змащену форму, можна використовувати форму для кексів.
4
Випікаємо одну годину за температури 175 градусів.
5
Готовий пиріг залишаємо остигати. Далі робимо глазур. Для цього необхідно коричневий цукор з маслом розплавити до однорідної маси, додати сироп і горіхи, а так само вершки і повільно довести до кипіння, і відразу ж зніміть з вогню.
6
Перемішати глазур гарненько, і поки вона не встигла застигнути, полити нею готовий торт. Готово!

Схожі рецепти