Рецепт Капустяний пиріг в духовці фото

Капустяний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста, Дріжджове тісто, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Смачні пироги завжди виходили у мами або у бабусі, але я приловчилися і винайшла свій власний пиріг. Він нітрохи не гірше, ніж пироги глибоко улюблених мною дам. Дуже смачно, спробуйте!

Пироги домашні ставляться до категорії страв, від яких неможливо відязикатися. Завжди смачно, завжди ситно і завжди так ароматно! Кожна господиня мріє пекти смачні пироги. Підмогою буде покупне дріжджове тісто.

  • Яйце - 3 штуки
  • Корейська - 150 грам
  • Тісто дріжджове - 300 грам
  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Молоко - 50 мілілітрів
капустяний пиріг в духовці - фото крок 1
Капусту білокачанну тонко наріжте.
капустяний пиріг в духовці - фото крок 2
Готове м'ясо нарізаємо невеликими шматочками.
капустяний пиріг в духовці - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо капусту. Солимо, перчим, додаємо нарізане м'ясо.
капустяний пиріг в духовці - фото крок 4
Форму потрібно змастити маслом. Викладіть тісто у форму, створіть бортики.
капустяний пиріг в духовці - фото крок 5
У форму з тестом викладіть приготовлену начинку. Збийте яйце з молоком. Яєчною масою залийте начинку пирога. Розігрійте духовку до 200 градусів, запікайте пиріг до 45 хвилин (до готовності).
капустяний пиріг в духовці - фото крок 6
Пиріг потрібно злегка остудити, потім можна подавати до столу.

Схожі рецепти