Капустяний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.
Смачні пироги завжди виходили у мами або у бабусі, але я приловчилися і винайшла свій власний пиріг. Він нітрохи не гірше, ніж пироги глибоко улюблених мною дам. Дуже смачно, спробуйте!
Опис приготування:
Пироги домашні ставляться до категорії страв, від яких неможливо відязикатися. Завжди смачно, завжди ситно і завжди так ароматно! Кожна господиня мріє пекти смачні пироги. Підмогою буде покупне дріжджове тісто.
- Яйце - 3 штуки
- Корейська - 150 грам
- Тісто дріжджове - 300 грам
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Молоко - 50 мілілітрів
Капусту білокачанну тонко наріжте.
Готове м'ясо нарізаємо невеликими шматочками.
На рослинному маслі обсмажуємо капусту. Солимо, перчим, додаємо нарізане м'ясо.
Форму потрібно змастити маслом. Викладіть тісто у форму, створіть бортики.
У форму з тестом викладіть приготовлену начинку. Збийте яйце з молоком. Яєчною масою залийте начинку пирога. Розігрійте духовку до 200 градусів, запікайте пиріг до 45 хвилин (до готовності).
Пиріг потрібно злегка остудити, потім можна подавати до столу.