Капустяний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачні пироги завжди виходили у мами або у бабусі, але я приловчилися і винайшла свій власний пиріг. Він нітрохи не гірше, ніж пироги глибоко улюблених мною дам. Дуже смачно, спробуйте!
Пироги домашні ставляться до категорії страв, від яких неможливо відязикатися. Завжди смачно, завжди ситно і завжди так ароматно! Кожна господиня мріє пекти смачні пироги. Підмогою буде покупне дріжджове тісто.
- Яйце - 3 штуки
- Корейська - 150 грам
- Тісто дріжджове - 300 грам
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Молоко - 50 мілілітрів
Капусту білокачанну тонко наріжте.
Готове м'ясо нарізаємо невеликими шматочками.
На рослинному маслі обсмажуємо капусту. Солимо, перчим, додаємо нарізане м'ясо.
Форму потрібно змастити маслом. Викладіть тісто у форму, створіть бортики.
У форму з тестом викладіть приготовлену начинку. Збийте яйце з молоком. Яєчною масою залийте начинку пирога. Розігрійте духовку до 200 градусів, запікайте пиріг до 45 хвилин (до готовності).
Пиріг потрібно злегка остудити, потім можна подавати до столу.