Рецепт Капустяний пиріг в духовці фото

Капустяний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Дріжджове тісто , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Смачні пироги завжди виходили у мами або у бабусі, але я приловчилися і винайшла свій власний пиріг. Він нітрохи не гірше, ніж пироги глибоко улюблених мною дам. Дуже смачно, спробуйте!

Опис приготування:

Пироги домашні ставляться до категорії страв, від яких неможливо відязикатися. Завжди смачно, завжди ситно і завжди так ароматно! Кожна господиня мріє пекти смачні пироги. Підмогою буде покупне дріжджове тісто.

  • Яйце - 3 штуки
  • Корейська - 150 грам
  • Тісто дріжджове - 300 грам
  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Молоко - 50 мілілітрів
капустяний пиріг в духовці - фото крок 1
Капусту білокачанну тонко наріжте.
капустяний пиріг в духовці - фото крок 2
Готове м'ясо нарізаємо невеликими шматочками.
капустяний пиріг в духовці - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо капусту. Солимо, перчим, додаємо нарізане м'ясо.
капустяний пиріг в духовці - фото крок 4
Форму потрібно змастити маслом. Викладіть тісто у форму, створіть бортики.
капустяний пиріг в духовці - фото крок 5
У форму з тестом викладіть приготовлену начинку. Збийте яйце з молоком. Яєчною масою залийте начинку пирога. Розігрійте духовку до 200 градусів, запікайте пиріг до 45 хвилин (до готовності).
капустяний пиріг в духовці - фото крок 6
Пиріг потрібно злегка остудити, потім можна подавати до столу.

Схожі рецепти