Капустяні пиріжки смажені
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто любить працювати з тестом, обов'язково повинні готувати капустяні пиріжки, смажені в домашніх умовах. Якщо ви ще не пробували, тоді уважно вивчайте рецепт і повторюйте його.
Це досить простий рецепт капустяних пиріжків смажених, який з легкістю повторить навіть новачок на кухні. В начинку крім капусти можна додати ще й куряче філе, інші овочі за смаком.
- Капуста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 4 штуки
- Дріжджі - 11 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 700-850 грам

1. Насамперед займемося тестом. Молоко нагріти трохи і влити в суміш борошна (близько 400 грам) і дріжджів. Додати рослинне масло, сіль і цукор. Активно перемішати, щоб уникнути утворення грудочок. Тепер можна всипати поступово борошно, замішуючи тісто. Накрити рушником і залишити в теплі підходити.

2. Нашаткувати капусту і викласти в сковороду з товстим дном. Додати вершкове масло і тушкувати на середньому вогні до м'якості.

3. Для різноманітності в рецепт приготування капустяних пиріжків смажених можна додати відварені яйця. Їх потрібно залити холодною водою і відправити на вогонь.

4. Яйця остудити, очистити і нарізати невеликими кубиками (можна натерти на тертці) і з'єднати з готовою капустою. Начинку посолити, поперчити і акуратно перемішати. Доповнити цей простий рецепт капустяних пиріжків смажених можна спеціями за смаком.

5. Присипати робочу поверхню борошном і викласти тісто. Розділити на невеликі шматочки, кожен їх яких розкачати. Викласти в серединку начинку і акуратно защипи краю.

6. На сковороді розігріти олію. Смажити пиріжки на середньому вогні до золотистої скоринки. Коли капустяні пиріжки смажені в домашніх умовах готові, викласти на паперовий рушник, промокнути масло і можна пробувати.