Рецепт Капустяні пиріжки смажені фото

Капустяні пиріжки смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вони, хто любить працювати з тестом, обов'язково повинні готувати капустяні пиріжки, смажені в домашніх умовах. Якщо ви ще не пробували, тоді уважно вивчайте рецепт і повторюйте його.

Опис приготування:

Це досить простий рецепт капустяних пиріжків смажених, який з легкістю повторить навіть новачок на кухні. В начинку крім капусти можна додати ще й куряче філе, інші овочі за смаком.

  • Капуста - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Дріжджі - 11 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 700-850 грам
капустяні пиріжки смажені - фото крок 1
1. Насамперед займемося тестом. Молоко нагріти трохи і влити в суміш борошна (близько 400 грам) і дріжджів. Додати рослинне масло, сіль і цукор. Активно перемішати, щоб уникнути утворення грудочок. Тепер можна всипати поступово борошно, замішуючи тісто. Накрити рушником і залишити в теплі підходити.
капустяні пиріжки смажені - фото крок 2
2. Нашаткувати капусту і викласти в сковороду з товстим дном. Додати вершкове масло і тушкувати на середньому вогні до м'якості.
капустяні пиріжки смажені - фото крок 3
3. Для різноманітності в рецепт приготування капустяних пиріжків смажених можна додати відварені яйця. Їх потрібно залити холодною водою і відправити на вогонь.
капустяні пиріжки смажені - фото крок 4
4. Яйця остудити, очистити і нарізати невеликими кубиками (можна натерти на тертці) і з'єднати з готовою капустою. Начинку посолити, поперчити і акуратно перемішати. Доповнити цей простий рецепт капустяних пиріжків смажених можна спеціями за смаком.
капустяні пиріжки смажені - фото крок 5
5. Присипати робочу поверхню борошном і викласти тісто. Розділити на невеликі шматочки, кожен їх яких розкачати. Викласти в серединку начинку і акуратно защипи краю.
капустяні пиріжки смажені - фото крок 6
6. На сковороді розігріти олію. Смажити пиріжки на середньому вогні до золотистої скоринки. Коли капустяні пиріжки смажені в домашніх умовах готові, викласти на паперовий рушник, промокнути масло і можна пробувати.

Схожі рецепти