Рецепт Капуста з яблуками на зиму фото

Капуста з яблуками на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 4-8
Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.

Якщо ви хочете завжди мати про запас смачний гарнір або закуску, пропоную вам рецепт приготування капусти з яблуками на зиму.

Опис приготування:

Щоб приготувати капусту з яблуками на зиму в домашніх умовах, вам треба дотримати наступні пропорції - з 1 кг капусти 50 грам яблук і 30 грам моркви. При такому співвідношенні капуста вийде найбільш смачною. Розпишемо процес приготування по кроках:

1. Промиваємо капусту в холодній воді. Очищаємо її від підгнилих листя, витираємо паперовими рушниками насухо. Дрібно шаткуємо в миску.

2. Чистим морковь, натираємо на тертці. Складаємо в миску до капусти.

3. Моєму яблука, нарізаємо на дольки, прибираємо насіння.

4. Варимо розсіл. Кип'ятимо підсолену воду.

5. Поки вода кип'ятиться, обшпарюємо банки.

6. Ретельно перемішуємо морква з капустою. Утрамбовуємо в ошпарені банки.

7. Рівномірно розподіляємо по банкам часточки яблук.

8. Заливаємо в банки розсіл. Накриваємо кришкою, перевертаємо, поки не охолоне.

10. Коли банка охолоне, залишаємо її в прохолодному місці.

11. Через тиждень можна знімати першу пробу.

  • Капуста - 10 кілограм
  • Морква - 300 грам
  • Яблука - 500 грам
  • Сіль - 250 грам
Щоб приготувати капусту з яблуками на зиму в домашніх умовах, вам треба дотримати наступні пропорції - з 1 кг капусти 50 грам яблук і 30 грам моркви. При такому співвідношенні капуста вийде найбільш смачною. Розпишемо процес приготування по кроках:

1. Промиваємо капусту в холодній воді. Очищаємо її від підгнилих листя, витираємо паперовими рушниками насухо. Дрібно шаткуємо в миску.

2. Чистим морковь, натираємо на тертці. Складаємо в миску до капусти.

3. Моєму яблука, нарізаємо на дольки, прибираємо насіння.

4. Варимо розсіл. Кип'ятимо підсолену воду.

5. Поки вода кип'ятиться, обшпарюємо банки.

6. Ретельно перемішуємо морква з капустою. Утрамбовуємо в ошпарені банки.

7. Рівномірно розподіляємо по банкам часточки яблук.

8. Заливаємо в банки розсіл. Накриваємо кришкою, перевертаємо, поки не охолоне.

10. Коли банка охолоне, залишаємо її в прохолодному місці.

11. Через тиждень можна знімати першу пробу.

Схожі рецепти