Рецепт Капуста «Прованський» з виноградом і яблуками фото

Капуста «Прованський» з виноградом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Овочі, Ягоди, Фрукти, Капуста, Яблука, Виноград
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Пропоную приготувати дуже смачний варіант капусти "провансаль" . Як добавки використовуємо виноград, яблука і журавлину. Капуста виходить соковитою, солодкуватої і з ніжним рожевим відтінком. Ділюся!

Один з найпростіших рецептів приготування капусти "провансаль" . Найскладніше тут, це витримати 2-е суток, тому як після додавання маринаду, вже хочеться спробувати.

  • Капуста білокачанна - 0, 5 кілограма
  • Морква - 1/2 штуки (велика)
  • Яблуко - 1-2 штук
  • Виноград - 70 грам
  • Журавлина - 0, 5 склянки
  • Оцет столовий - 40 мілілітрів
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 L
  • Часник - 3-4 зубчиків
капуста
Підготуйте необхідні інгредієнти.
капуста
Капусту наріжте великими шашечками і перекладіть в глибоку чашу.
капуста
Моркву натріть на крупній тертці. Виноград розріжте навпіл і видаліть кісточки.
Перекладіть в чашу з капустою, додайте журавлину.
капуста
У яблука видаліть насінну коробочку, наріжте тонкими часточками. Перекладіть яблука в чашу.
капуста
У сотейнику змішайте подрібнений часник, воду, оцет, цукор, сіль, рослинна олія. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, provara 2 хвилини. Зніміть з вогню.
капуста
Залийте гарячим маринадом підготовлену капусту. Накрийте, поставте гніт і приберіть на 2 доби в холодне місце.
капуста
Після закінчення часу капуста готова. Перекладіть в скляну банку і приберіть в холодне місце на зберігання. Така капуста може зберігатися до двох тижнів.
капуста
Смачного!

Схожі рецепти