Пиріг з виноградом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка з фруктами виходить дуже смачною. Рецепт простий, пиріг приготований на сметані з цільнозерновий борошна. Яблука в випічці добре поєднуються з виноградом, спробуйте.
Для приготування пирога можна взяти 2 види борошна: цельнозерновую і білу пшеничну. Така випічка виходить смачною і корисною. Для випічки підійде невеликий виноград без кісточок, в такому випадку кладемо ягоди цілими. Так само, підійде великий виноград, але його потрібно розрізати і видалити кісточки.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Крем - 120 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Сода гашене - 0, 5 чайних ложки
- Яблука - 2 штуки
- Виноград - 10-20 штук
Підготуємо інгредієнти.
У миску відправляємо яйця і цукор. Збиваємо до піни.
Наливаємо рафіновану соняшникову олію.
Додаємо сметану і все перемішуємо.
У миску насипаємо борошно, додаємо соду погашену оцтом і замішуємо тісто.
Яблуко нарізаємо шматками і додаємо в тісто.
Тісто з яблуками викладаємо в силіконову форму. Додаємо виноград. Якщо виноград з кісточками, розрізаємо ягоди і видаляємо кісточки.
Випікаємо при температурі 180 градусів 35 хвилин.
Випікаємо при температурі 180 градусів 35 хвилин.
Пиріг з виноградом і яблуками готовий. Приємного чаювання!