Рецепт Пиріг з виноградом і яблуками фото

Пиріг з виноградом і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фрукти , Яблука , Виноград
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Домашня випічка з фруктами виходить дуже смачною. Рецепт простий, пиріг приготований на сметані з цільнозерновий борошна. Яблука в випічці добре поєднуються з виноградом, спробуйте.

Опис приготування:

Для приготування пирога можна взяти 2 види борошна: цельнозерновую і білу пшеничну. Така випічка виходить смачною і корисною. Для випічки підійде невеликий виноград без кісточок, в такому випадку кладемо ягоди цілими. Так само, підійде великий виноград, але його потрібно розрізати і видалити кісточки.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок
  • Крем - 120 мілілітрів
  • Борошно - 200 грам
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Сода гашене - 0, 5 чайних ложки
  • Яблука - 2 штуки
  • Виноград - 10-20 штук
пиріг з виноградом і яблуками - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
пиріг з виноградом і яблуками - фото крок 2
У миску відправляємо яйця і цукор. Збиваємо до піни.
пиріг з виноградом і яблуками - фото крок 3
Наливаємо рафіновану соняшникову олію.
пиріг з виноградом і яблуками - фото крок 4
Додаємо сметану і все перемішуємо.
пиріг з виноградом і яблуками - фото крок 5
У миску насипаємо борошно, додаємо соду погашену оцтом і замішуємо тісто.
пиріг з виноградом і яблуками - фото крок 6
Яблуко нарізаємо шматками і додаємо в тісто.
пиріг з виноградом і яблуками - фото крок 7
Тісто з яблуками викладаємо в силіконову форму. Додаємо виноград. Якщо виноград з кісточками, розрізаємо ягоди і видаляємо кісточки.
Випікаємо при температурі 180 градусів 35 хвилин.
пиріг з виноградом і яблуками - фото крок 8
Пиріг з виноградом і яблуками готовий. Приємного чаювання!

Схожі рецепти