Капуста з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Овочі і гриби - поєднання, чудове на смак і корисне для організму. Сьогодні я розповім, як приготувати капусту з вешенками. Блюдо відноситься до вегетаріанським, тому підходить для всіх.
У приготуванні цієї страви я використовувала гриби гливи. Вони не дуже дорогі, на відміну від традиційних печериць. А на смак дуже приємні і апетитні. Хороший варіант гарніру на обід. Рекомендую!
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Гливи - 500 грам
- Картопля - 4 штуки (варений)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Капусту промиваємо в проточній воді. Дрібно нарізаємо її гострим ножем.
Гливи промиваємо в холодній воді. Робимо це акуратно, щоб не пошкодити гриби, оскільки вони досить ніжні й тендітні. Далі нарізаємо гриби не дуже дрібно.
На тертці трьом моркву. Цибулю нарізаємо дрібно. Складаємо все овочі та гриби на сковороду, змащену маслом. Ставимо на невеликий вогонь. tusim 30 хвилин, потім додаємо порізану варену картоплю. Тушкуємо ще хвилин 7.
Подаємо разом зі свіжими порізаними овочами. Я вирішила використовувати помидорку. Смачного!