Капуста з квасолею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Є один простий рецепт приготування капусти з квасолею в мультиварці, яким я б хотів поділитися. Виходить смачно, корисно і порівняно швидко.
Перед початком готування слід підготувати інгредієнти - нарізати овочі, підготувати консервацію. Подавати капусту з квасолею можна як гарнір або окремого страви. Якщо ви хочете, щоб страва була менш густим, можна додати більше томатної пасти або чверть склянки води. Нижче представлений рецепт капусти з квасолею в мультиварці з фото для наочності.
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 0, 5 штуки
- Спеції - За смаком (чорний, червоний перець за смаком)
- Сіль - За смаком
- Консервована квасоля - 1 штука (банку)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1/2 склянки
Нарізаємо цибулю, морква.
Кладемо моркву і цибулю в мультиварку. Ставимо режим "випічка" . Додаємо томатну пасту, перемішуємо.
Шаткуємо капусту, додаємо її в чашу. Сипем сіль, перець, інші спеції за смаком. Перемішуємо все, додаємо півсклянки води.
Помішуємо все протягом двадцяти хвилин. Додаємо квасолю.
Перемішуємо все. Ставимо режим "гасіння" в годину.