Рецепт Тушкована капуста з квасолею фото

Тушкована капуста з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Квасоля , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чому б не приготувати смачне овочеве блюдо? Саме таким є тушкована капуста з квасолею, морквою і цибулею. Готується цей гарнір дуже просто і швидко. Зауважте, що тут відсутня м'ясо.

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати тушковану капусту з квасолею. Я викорис консервовану квасолю, т.К. Свіжу потрібно попередньо замочувати воді, а це змушує витрачати зайвий час на приготування. Такий гарнір можна вживати, як повноцінне блюдо або подавати до столу з м'ясними стравами. Хай щастить!

  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Капуста - 1/2 штуки (книга)
  • Квасоля консервована - 1 штука (баночка)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 За смаком
  • Сіль і цукор - 1 За смаком
тушкована капуста з квасолею - фото крок 1
Нагріваємо рослинне масло в сковороді. Додаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Обсмажуємо до напівготовності.
тушкована капуста з квасолею - фото крок 2
Поки готуються овочі нашинкуйтекапусту.
тушкована капуста з квасолею - фото крок 3
Додайте до моркви і цибулі капусту. Влийте води до половини сковорідки. Перемішайте і тушкуйте до випаровування рідини і м'якості капусти.
тушкована капуста з квасолею - фото крок 4
Додаємо промиту квасолю (без рідини). Перемішуємо і готуємо 5 хвилин.
тушкована капуста з квасолею - фото крок 5
Тепер додайте томатну пасту. Сіль і цукор за смаком. Ще раз перемішайте, продовжуйте готувати 5-7 хвилин.
тушкована капуста з квасолею - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти