Тушкована капуста з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Чому б не приготувати смачне овочеве блюдо? Саме таким є тушкована капуста з квасолею, морквою і цибулею. Готується цей гарнір дуже просто і швидко. Зауважте, що тут відсутня м'ясо.
Розповідаю, як приготувати тушковану капусту з квасолею. Я викорис консервовану квасолю, т.К. Свіжу потрібно попередньо замочувати воді, а це змушує витрачати зайвий час на приготування. Такий гарнір можна вживати, як повноцінне блюдо або подавати до столу з м'ясними стравами. Хай щастить!
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Капуста - 1/2 штуки (книга)
- Квасоля консервована - 1 штука (баночка)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Сіль і цукор - 1 За смаком
Нагріваємо рослинне масло в сковороді. Додаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Обсмажуємо до напівготовності.
Поки готуються овочі нашинкуйтекапусту.
Додайте до моркви і цибулі капусту. Влийте води до половини сковорідки. Перемішайте і тушкуйте до випаровування рідини і м'якості капусти.
Додаємо промиту квасолю (без рідини). Перемішуємо і готуємо 5 хвилин.
Тепер додайте томатну пасту. Сіль і цукор за смаком. Ще раз перемішайте, продовжуйте готувати 5-7 хвилин.
Смачного!