Капуста з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.
Ця страва - одне з найпростіших в приготуванні. Проте, воно дуже смачне і подобається практично всім.
Опис приготування:
Капуста - один з найулюбленіших мною овочів. Мені вона подобається в будь-якому вигляді - варена, тушкована, смажена. Хочу запропонувати вам простий рецепт приготування капусти з курячою грудкою. Цей рецепт здорово виручить вас, коли потрібен легкий, але ситна вечеря. Ця страва припаде до смаку і ідеальну фігуру жінкам - адже воно низькокалорійне. Перед вами рецепт приготування капусти з курячими грудками з фото - готуйте і насолоджуйтеся результатом!
- Капуста білокачанна - 1 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Куряча грудка - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Перець - 1 щіпка (за смаком)
Попередньо очищену цибулину нарізаємо невеликими кубиками.
Очищаємо моркву і натираємо на крупкою тертці.
Капусту очищаємо від верхнього листя, потім шаткуємо як можна тонше.
Курячі грудки нарізаємо невеликими кубиками.
На попередньо розігріту з рослинним маслом сковороду викладаємо шматочки грудки і смажимо до скоринки.
Потім додамо до курки цибулю та моркву.
І тушкуємо протягом 3-4 хвилин. Не забувайте помішувати.
І тушкуємо протягом 3-4 хвилин. Не забувайте помішувати.
Після того як наші овочі і грудка загасили, перекладаємо їх в каструлю.
Туди ж відправляємо нашатковану капусту.
Туди ж відправляємо нашатковану капусту.
Солимо, перчимо до смаку і можна трохи додати води.
Гарненько перемішуємо і накриваємо кришкою.
Зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності.
Гарненько перемішуємо і накриваємо кришкою.
Зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності.