Рецепт Капуста з курячою грудкою фото

Капуста з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Морква , Цибуля , Куряча грудка
Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Ця страва - одне з найпростіших в приготуванні. Проте, воно дуже смачне і подобається практично всім.

Опис приготування:

Капуста - один з найулюбленіших мною овочів. Мені вона подобається в будь-якому вигляді - варена, тушкована, смажена. Хочу запропонувати вам простий рецепт приготування капусти з курячою грудкою. Цей рецепт здорово виручить вас, коли потрібен легкий, але ситна вечеря. Ця страва припаде до смаку і ідеальну фігуру жінкам - адже воно низькокалорійне. Перед вами рецепт приготування капусти з курячими грудками з фото - готуйте і насолоджуйтеся результатом!

  • Капуста білокачанна - 1 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Куряча грудка - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Перець - 1 щіпка (за смаком)
капуста з курячою грудкою - фото крок 1
Попередньо очищену цибулину нарізаємо невеликими кубиками.
капуста з курячою грудкою - фото крок 2
Очищаємо моркву і натираємо на крупкою тертці.
капуста з курячою грудкою - фото крок 3
Капусту очищаємо від верхнього листя, потім шаткуємо як можна тонше.
капуста з курячою грудкою - фото крок 4
Курячі грудки нарізаємо невеликими кубиками.
капуста з курячою грудкою - фото крок 5
На попередньо розігріту з рослинним маслом сковороду викладаємо шматочки грудки і смажимо до скоринки.
капуста з курячою грудкою - фото крок 6
Потім додамо до курки цибулю та моркву.
І тушкуємо протягом 3-4 хвилин. Не забувайте помішувати.
капуста з курячою грудкою - фото крок 7
Після того як наші овочі і грудка загасили, перекладаємо їх в каструлю.
Туди ж відправляємо нашатковану капусту.
капуста з курячою грудкою - фото крок 8
Солимо, перчимо до смаку і можна трохи додати води.
Гарненько перемішуємо і накриваємо кришкою.
Зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності.

Схожі рецепти