Капуста з грибами смажена
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися простеньким рецептом капусти з грибами смаженої - вельми смачним блюдом, для тих, хто стежить за фігурою, але не хоче відмовлятися від ситної їжі.
Загасити капусту можна і молоду, вона виходить ще більш ніжною і соковитою. Для приготування капусти з грибами смаженої можна взяти і шампіньйони, і інші гриби. У мене, наприклад, це були опеньки заморожені. Блюдо готове можна їсти просто так, а можна ще подати відварну картоплю або сосиски. Дивимося рецепт.
- Капуста - 1, 2 кілограма
- Горошок зелений - 150 грам
- Гриби - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Сіль - За смаком
Капусту нашаткуйте.
Горошок відварити.
Капусту відправляємо на розігріту сковорідку з олією.
Обсмажте до золотистого кольору, додайте горошок, перемішайте. Тим часом наріжте цибулю порей.
Додаємо гриби і цибулю порей. Ще раз перемішайте, при необхідності додайте води, щоб не підгорає.
Готуємо ще пару хвилин, поки капуста зовсім не стане м'якою.
От і все! Готову капусту з грибами смажену можна подавати. Смачного!
От і все! Готову капусту з грибами смажену можна подавати. Смачного!