Рецепт Капуста смажена з грибами фото

Капуста смажена з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Смачне і недороге блюдо, смак якого багатьом знайомий з дитинства. Капуста смажена з грибами - це низькокалорійне, але дуже апетитне блюдо, яке так і хочеться спробувати.

Опис приготування:

Капуста смажена з грибами - це просте блюдо, яке можна приготувати як гарнір або основне блюдо на обід і вечерю. Рецептів приготування капусти багато, але опеньки роблять смак цього варіанту страви просто незабутнім. Хай щастить!

Як приготувати капусту смажену з грибами?

1. Цей простий рецепт капусти смаженої з грибами починається, як зазвичай, з підготовки основних інгредієнтів. Капусту необхідно нашаткувати невеликими шматочками. Цибулину очистити і порізати кубиками. Морква потерти на крупній тертці.

2. У сковороді з високими бортами або іншої ємності злегка підігріти рослинне масло. Відправити туди спочатку цибулю на 3-5 хвилин, потім моркву і злегка обсмажити.

3. Коли цибуля та морква стали присмажуватися, відправити до них капусту і гриби. Можна також додати часник або гострий перець.

4. Акуратно перемішати все. Посолити за смаком, можна додати дрібку цукру. Присипати улюбленими спеціями.

5. Кріп, петрушку або іншу свіжу зелень добре вимити і просушити. Дрібно нарізати і відправити на сковороду до овочів.

6. У сковороду налити трохи води, в залежності від висоти бортів. Накрити щільно кришкою і поставити на маленький вогонь. Капуста смажена з грибами в домашніх умовах готується від 30 хвилин 1 годину. Капуста і гриби повинні бути м'якими і легко протикати виделкою.

7. Після приготування найкраще дати блюдо ще настоятися 15-20 хвилин під закритою кришкою і вже після можна подавати до столу.

Смачного!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Гриби опята - 200 грам (можна замінити іншими)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Спеції - 1-2 Щепоток (сіль, перець, улюблені трави)
  • Свіжа зелень - 5 Щепоток
Капуста смажена з грибами - це просте блюдо, яке можна приготувати як гарнір або основне блюдо на обід і вечерю. Рецептів приготування капусти багато, але опеньки роблять смак цього варіанту страви просто незабутнім. Хай щастить!

Як приготувати капусту смажену з грибами?

1. Цей простий рецепт капусти смаженої з грибами починається, як зазвичай, з підготовки основних інгредієнтів. Капусту необхідно нашаткувати невеликими шматочками. Цибулину очистити і порізати кубиками. Морква потерти на крупній тертці.

2. У сковороді з високими бортами або іншої ємності злегка підігріти рослинне масло. Відправити туди спочатку цибулю на 3-5 хвилин, потім моркву і злегка обсмажити.

3. Коли цибуля та морква стали присмажуватися, відправити до них капусту і гриби. Можна також додати часник або гострий перець.

4. Акуратно перемішати все. Посолити за смаком, можна додати дрібку цукру. Присипати улюбленими спеціями.

5. Кріп, петрушку або іншу свіжу зелень добре вимити і просушити. Дрібно нарізати і відправити на сковороду до овочів.

6. У сковороду налити трохи води, в залежності від висоти бортів. Накрити щільно кришкою і поставити на маленький вогонь. Капуста смажена з грибами в домашніх умовах готується від 30 хвилин 1 годину. Капуста і гриби повинні бути м'якими і легко протикати виделкою.

7. Після приготування найкраще дати блюдо ще настоятися 15-20 хвилин під закритою кришкою і вже після можна подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти