Капуста, тушкована зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте протушкувати кольорову капусту зі сметаною замість звичайної, результат порадує своєю ніжністю і відмінним смаком! Дивіться рецепт капусти, тушкованої зі сметаною!
Гасити можна не тільки білокачанну капусту, але і кольорову. Для приготування капусти, тушкованої зі сметаною, нам знадобиться безпосередньо кольорова капуста (до речі, можете взяти і заморожену), а також сметана (15-20% жирності). За бажанням можете додавати інші овочі.
- Кольорова капуста - 800 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морквина - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Куркума - За смаком
- Каррі - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
Для початку розберіть на суцвіття цвітну капусту, відваріть її в підсоленій киплячій воді. Варіть недовго - хвилин 5.
Поки капуста вариться, поріжте цибулю і моркву, обсмажте їх в олії на сковороді.
Поки капуста вариться, поріжте цибулю і моркву, обсмажте їх в олії на сковороді.
Коли овочі стануть м'якими і придбають трохи рум'яний колір, викладіть до них капусту. Додайте спеції (за смаком) і сметану. Все перемішайте.
Смажте хвилин 5-7. По бажанню, якщо сметана вже дуже густа, додайте воду. Тільки зовсім небагато.
Зелень порубати і додайте до капусти, перемішайте - і можете вже вимикати.
Подавати готову тушковану капусту зі сметаною можете з чорним хлібом і навіть без гарніру. Смачного!