Рецепт Капуста, тушкована зі сметаною фото

Капуста, тушкована зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Спробуйте протушкувати кольорову капусту зі сметаною замість звичайної, результат порадує своєю ніжністю і відмінним смаком! Дивіться рецепт капусти, тушкованої зі сметаною!

Опис приготування:

Гасити можна не тільки білокачанну капусту, але і кольорову. Для приготування капусти, тушкованої зі сметаною, нам знадобиться безпосередньо кольорова капуста (до речі, можете взяти і заморожену), а також сметана (15-20% жирності). За бажанням можете додавати інші овочі.

  • Кольорова капуста - 800 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Морквина - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Куркума - За смаком
  • Каррі - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень - За смаком
капуста, тушкована зі сметаною - фото крок 1
Для початку розберіть на суцвіття цвітну капусту, відваріть її в підсоленій киплячій воді. Варіть недовго - хвилин 5.
Поки капуста вариться, поріжте цибулю і моркву, обсмажте їх в олії на сковороді.
капуста, тушкована зі сметаною - фото крок 2
Коли овочі стануть м'якими і придбають трохи рум'яний колір, викладіть до них капусту. Додайте спеції (за смаком) і сметану. Все перемішайте.
капуста, тушкована зі сметаною - фото крок 3
Смажте хвилин 5-7. По бажанню, якщо сметана вже дуже густа, додайте воду. Тільки зовсім небагато.
капуста, тушкована зі сметаною - фото крок 4
Зелень порубати і додайте до капусти, перемішайте - і можете вже вимикати.
капуста, тушкована зі сметаною - фото крок 5
Подавати готову тушковану капусту зі сметаною можете з чорним хлібом і навіть без гарніру. Смачного!

Схожі рецепти