Цвітна капуста зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати справжній вегетаріанський обід? Спробуйте зробити кольорову капусту, тушковану з кабачками в сметанному соусі. Блюдо виходить дуже ситним і добре підійде на обід або вечерю.
Перед вами - класичний рецепт приготування цвітної капусти зі сметаною. Спершу обсмажуємо капусту, злегка її присолити. Додаємо кабачки і спеції, продовжуємо смажити до повної готовності капусти. Готовність перевіряється просто, протикаємо виделкою капусту, якщо вилка входить легко, значить, все готово. Знімаємо сковороду з вогню і додаємо сметану, перемішуємо. При подачі на стіл присипаємо блюдо подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 800 грам
- Кабачки - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Капусту розділіть на суцвіття і обсмажте на олії, трохи посоливши. Смажити, постійно перемішуючи, щоб капуста підрум'янилася.
Кабачок нарізаємо кубиками.
Додайте кабачок на сковороду. Також кладемо спеції за смаком.
Продовжуємо смажити до готовності капусти. Вимикаємо вогонь.
Через кілька хвилин додайте сметану, перемішайте.
Перед подачею на стіл посипте блюдо подрібненою зеленню. Смачного!