Капуста, тушкована з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста - рядове блюдо російської людини. Однак капуста, тушкована з буряком по даним рецептом, вражає своїм красивим і оригінальним зовнішнім виглядом.
Капуста, тушкована з буряком - досить просте, не претендує на вишуканість, повсякденне блюдо. Однак тим, хто любить тушковану капусту, пропоную спробувати модернізувати звичайний спосіб приготування капусти, зробити її більш яскравою і апетитною.
- Капуста - 1/2 штуки (коб)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Оливкова олія - - За смаком
- Спеції, перець, сіль - - За смаком
- Зелень - - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Буряк поставити варитися, в цей час очистити моркву, натерти її на терці, цибулю порізати півкільцями. Потім налити в сковорідку масло і обсмажити овочі до напівготовності.
Капусту нашаткувати і додати на сковорідку. Овочі посолити, поперчити, додати спецій і обсмажувати, весь час перемішуючи. Потім залити в сковорідку води і тушкувати на середньому вогні під кришкою близько 15 хвилин.
Потім буряк почистити, натерти на терці, додати в сковорідку, далі додати нарізаний дрібно часник і дві ложки томатної пасти, всі овочі перемішати і тушкувати під кришкою ще близько 5 хвилин.
Капусту подавати як гарнір або як окрему страву.