Капуста маринована з куркумою
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - швидкий і простий рецепт капусти маринованої з куркумою! Смачне і вельми незвичайне виходить страва: зразок звична капуста, але зі східними нотками! Смачно і незвично, пробуйте!
З даного рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати капусту мариновану з куркумою. Сподіваюся, вам сподобається це блюдо також сильно, як і мені! Раніше я все дивувалася, як же люди роблять капусту цікавих квітів: червону, рожеву або жовту. Виявляється, це дуже просто! Спробуйте, вам обов'язково сподобається!
- Капуста - 2 кілограма
- Цукор - 200 грам
- Оцет 9% - 180 мілілітрів
- Масло оливкове - 100 мілілітрів
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2-3 Ст. Ложок
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Гвоздика - 2-3 Щепоток
- Гірчичний порошок - 2-3 Щепоток
1. Капусту миємо, нарізаємо шашечками і складаємо в каструлю. Додати kurkumu і масло, перемішаємо.
2. Далі кип'ятимо воду з гірчицею і гвоздикою, цукром і сіллю. Доводимо до кипіння і кип'ятимо пару хвилин, після чого додамо оцет, знімаємо з вогню і заливаємо цим маринадом капусту.
3. Тепер поставимо зверху гніт і залишаємо як мінімум на ніч, але взагалі чим більше стоїть, тим смачніше буде.
4. Особливо смачно таке блюдо подавати з відвареною картоплею. Готово! Смачного!