Капуста, маринована по-гурійськи
(покроковий рецепт з фото)
Маринована капуста - таке звичне на нашому столі блюдо. Господині придумали безліч способів, щоб приготувати її смачно і швидко. Сьогодні я пропоную вам один з таких способів - по-гурійськи.
Капуста, маринована з буряком, користується великою популярністю. Така заготовка має приємний бордовий колір і чудовий аромат. Додаючи різні пряні трави і спеції, можна отримати ідеальний для себе варіант маринованої капусти. У цьому рецепті хочу розповісти, як приготувати капусту, мариновану по-гурійськи. Ця страва родом із сонячної Грузії, яка славиться дуже ароматною і смачною їжею. Капуста по-гурійськи виходить дуже красивою, пряної, хрусткою, а на смак - просто смакота. Вона добре підійде для святкового столу, а також урізноманітнює повсякденну їжу вашої родини. Капуста готова до вживання вже через добу і зберігається в холодильнику дуже довго. Спробуйте і ви приготувати капусту за цим рецептом, розкрийте для себе новий смак такої звичної маринованої капусти.
- Капуста білокачанна - 2 кілограма
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вода - 1 літр
- Оцет - 100 мілілітрів
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів
- Цукор - 120 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 3-4 штук