Каннеллоні з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Напевно ви бачили товсті макарони-трубочки на полицях супермаркету. Так ось, це каннеллони. Хапайте їх і біжіть на кухню, а я розповім, як приготувати смачну страву - каннеллони з фаршем.
Особисто для мене Італія складається з красивих чоловіків, Колізей, яскравого сонця і смачної їжі. Чесне слово, спогади про пасті, піці і тірамісу досі свіжі в моїй пам'яті. Саме в сонячній Італії я вперше спробувала каннеллони - особливий вид пасти з начинкою і під соусом бешамель. Сьогодні я хочу поділитися цим спогадом і цим рецептом з вами. Спробуйте приготувати каннеллони з фаршем - обіцяю, результат вартий зусиль. Читайте рецепт каннеллони з фаршем з фото - дуже сподіваюся, що він вам сподобається!
- Каннеллоні - 150 грам
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Томатний сік - 200 мілілітрів
- Італійські трави - 2 чайних ложки (я дуже люблю цю особливу суміш сушених трав, але при бажанні її можна замінити будь-якими сушеними травами)
- Цибуля - 1 штука
- Сир пармезан - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Перець - 2 щіпки
- Сіль - 3 щіпки
- Молоко - 1 літр
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Мелений мускатний горіх - 1 Чайна ложка
Дрібно наріжте очищені цибулю і часник.
На сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю з часником до прозорості.
Потім додайте в сковороду фарш і обсмажуйте 5-7 хвилин. Не забувайте помішувати фарш.
Додайте в сковороду томатний сік і тушкуйте під закритою кришкою 10 хвилин, після чого відкрийте кришку і дайте зайвої рідини випаруватися. Додайте сіль, перець і трави, а потім зніміть сковороду з вогню і дайте фаршу охолонути.
Акуратно начините каннеллони остиглим фаршем.
Приготуйте білий соус Бешамель. Для цього в каструлі розтопіть вершкове масло, додайте борошно і змішайте однорідну масу. Потім починайте поступово вливати тепле молоко, не перестаючи розмішувати соус. Чим повільніше ви будете вливати молоко, тим менше шанс утворення грудочок в соусі. Додайте в соус мелений мускатний горіх і трохи солі, перемішайте і зніміть з вогню.
Натріть сир Пармезан на дрібній тертці.
У форму для запікання вилийте половину соусу бешамель, а потім викладіть начинені каннеллони.
Потім залийте каннеллони соусом і посипте тертим сиром.
Поставте форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 30-40 хвилин. Смачного!