Кальмари пісні
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти і риба вважаються полупостнимі продуктами. Їх дозволено їсти в деякі дні Посту. Тому можна зробити смачні страви, які урізноманітнюють меню. Особливо гарні салати з овочами.
Заправка для салату повинна бути легка, наприклад, з оливкового або рослинного масла. В результаті виходить поживна страва з великою кількістю білка.
- Кальмар - 500 грам
- Ріпчасту цибулю червоний - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Гриби солоні або мариновані - 200 грам
- Листя салату - 200 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Перець промийте і наріжте. Можете вибрати різні кольори, щоб салат виглядав яскравіше.
Kalymar чистий, видаліть хітинову пластину і промийте. Відваріть тушки в підсоленому окропі 1-2 хвилини. Потім морепродукти остудіть і наріжте кільцями.
Цибулю очистіть і наріжте кільцями.
Промийте і обсушіть салат. Викладіть його в салатницю.
Додайте всі інші інгредієнти, не забувши про гриби. Салат заправте сіллю, перцем і маслом. Перемішайте.
Залиште салат на 30 хвилин в холодильнику, щоб він просочився. Можете додати інші морепродукти і оливки. Смачного!