Рецепт Качорі фото

Качорі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно, Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На природу, На сніданок
Випічка, Коржі

"качори" - це популярне індійське блюдо, з яким і гостей зустрічають, і в дорогу проводжають, та й взагалі вважають чимось схожим на наш хліб. Спробуйте і ви приготувати такі коржі, це смачно.

"качори" - це коржі, які полюблять вегетаріанці. Начинка з квасолі робить коржі схожими на м'ясні. Рецепт, як приготувати "качор", дуже простий і мало чим відрізняється від приготування інших індійських коржів. Тут просте бездріжджове тісто, в яке загортається начинка і розкочується в корж. Незвичайними "качор" робить якраз начинка. Квасоля з великою кількістю спецій і прянощів - це дійсно дуже смачно! впевнена, ви не пробували такого раніше! Тому раджу обов'язково спробувати!

  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вода тепла - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
  • Квасоля - 150 грам
  • Аніс (зерна) - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Каррі - 1 Чайна ложка
качорі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь замочіть квасолю на 6-12 годин. Потім відваріть до готовності. Кожна квасоля вариться різну кількість часу. Ідеально використовувати чорну квасолю, але я не знайшла, тому взяла білу. Варити квасолю скільки потрібно, поки вона прям добре не розвариться.
качорі - фото крок 2
Приготуйте тісто. У теплій воді розчиніть сіль і просійте туди борошно.
качорі - фото крок 3
Замісити м'яке податливе тісто. Залиште його ненадовго і займіться начинкою.
качорі - фото крок 4
До квасолі додайте всі спеції і сіль за смаком.
качорі - фото крок 5
Пропустіть цю масу через м'ясорубку або подрібніть за допомогою кухонного комбайна. А якщо квасоля у вас вийшла дуже м'якою, то просто розімніть її виделкою, перемішавши зі спеціями.
качорі - фото крок 6
Тісто розділи 5-6 частин. З кожного шматка тесту сформуйте невелику коржик і покладіть на неї приблизно 1 ст. Ложку начинки.
качорі - фото крок 7
Підверніть краю і сформуйте з тіста кульку з начинкою всередині.
качорі - фото крок 8
Розкачайте шірік товщиною приблизно 7-8 мм.
качорі - фото крок 9
Смажте коржі на сковороді в добре розігрітій олії до золотистого кольору з двох сторін. Качор готові. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти