Качка з майонезом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом качка виходить дуже смачною. М'ясо виходить ніжним, буквально тане в роті. Подавати таку м'ясну страву до столу краще відразу ж, поки воно не охололо.
Для приготування страви краще взяти домашню качку. Запікати її можна в фользі або ж просто так. М'ясо буде ніжним і м'яким за рахунок того, що качка попередньо нарізають на шматки.
- Качка - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець мелений - 1 Чайна ложка
- Майонез - 40 грам
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте качку на шматки і викладіть їх на деко.
Добре посоліть м'ясо.
Потім поперчіть його.
Видавіть майонез зверху на м'ясо.
Добре промажте майонезом кожен шматочок. Надішліть м'ясо в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час.
Ось таке м'ясо вийшло! Смачного!