Рецепт Горбуша в духовці з майонезом фото

Горбуша в духовці з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Майонез
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Простий рецепт приготування горбуші в духовці з майонезом, який доставить Вам неймовірні смакові відчуття, його полюблять навіть ті, хто не їсть рибу.

Опис приготування:

Простий рецепт горбуші в духовці з майонезом.

  • Горбуші - 500 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Перець - За смаком (чорний мелений)
  • Сіль - За смаком
  • Цибуля - 3 штуки (ріпчасту)
  • Рослинна олія - 50 грам
горбуша в духовці з майонезом - фото крок 1
Як приготувати горбушу в духовці з майонезом:?
Очищаємо горбушу від луски. Потім нам потрібно прибрати нутрощі риби.
Після промивання риби у воді, необхідно нарізати її шматочками товщиною в 3 см.
горбуша в духовці з майонезом - фото крок 2
Витягуємо кістки. Наливаємо на деко масло. Укладаємо рибу.
Коли наше філе укладено, додаємо лимонного соку. Не забуваємо поперчити і посолити рибу.
горбуша в духовці з майонезом - фото крок 3
У той час як риба готуватися, займемося овочами. Беремо і очищаємо цибулю. Цибуля потрібно буде нарізати півкільцями.
горбуша в духовці з майонезом - фото крок 4
Готовий лук змішуємо разом з морквою, яку необхідно буде пропустити через велику тертку.
Всі приготовані овочі ми викладаємо поверх нашої риби.
горбуша в духовці з майонезом - фото крок 5
Майонез слід розбавити з водою в пропорції 1:1, вилити його на поверхню риби і овочів.
Розігріваємо духовку, потім ставимо нашу горбушу гаситися в районі 40-45 хвилин,
Після чого поступово зменшуємо жар. Як тільки риба приготуватися, подаємо її до столу. Ось так виглядає
Класичний рецепт"Горбуша в духовці з майонезом" .

Схожі рецепти