Горбуша в духовці з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування горбуші в духовці з майонезом, який доставить Вам неймовірні смакові відчуття, його полюблять навіть ті, хто не їсть рибу.
Простий рецепт горбуші в духовці з майонезом.
- Горбуші - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки
- Перець - За смаком (чорний мелений)
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 3 штуки (ріпчасту)
- Рослинна олія - 50 грам
Як приготувати горбушу в духовці з майонезом:?
Очищаємо горбушу від луски. Потім нам потрібно прибрати нутрощі риби.
Після промивання риби у воді, необхідно нарізати її шматочками товщиною в 3 см.
Очищаємо горбушу від луски. Потім нам потрібно прибрати нутрощі риби.
Після промивання риби у воді, необхідно нарізати її шматочками товщиною в 3 см.
Витягуємо кістки. Наливаємо на деко масло. Укладаємо рибу.
Коли наше філе укладено, додаємо лимонного соку. Не забуваємо поперчити і посолити рибу.
Коли наше філе укладено, додаємо лимонного соку. Не забуваємо поперчити і посолити рибу.
У той час як риба готуватися, займемося овочами. Беремо і очищаємо цибулю. Цибуля потрібно буде нарізати півкільцями.
Готовий лук змішуємо разом з морквою, яку необхідно буде пропустити через велику тертку.
Всі приготовані овочі ми викладаємо поверх нашої риби.
Всі приготовані овочі ми викладаємо поверх нашої риби.
Майонез слід розбавити з водою в пропорції 1:1, вилити його на поверхню риби і овочів.
Розігріваємо духовку, потім ставимо нашу горбушу гаситися в районі 40-45 хвилин,
Після чого поступово зменшуємо жар. Як тільки риба приготуватися, подаємо її до столу. Ось так виглядає
Класичний рецепт "горбуша в духовці з майонезом" .
Розігріваємо духовку, потім ставимо нашу горбушу гаситися в районі 40-45 хвилин,
Після чого поступово зменшуємо жар. Як тільки риба приготуватися, подаємо її до столу. Ось так виглядає
Класичний рецепт "горбуша в духовці з майонезом" .