Картопля в духовці з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Картопля в духовці з майонезом - ще один смачний варіант гарніру з картоплі. Просто, швидко і дешево - то, що сподобається багатьом!
Мені найбільше подобається запікати таким способом молоду картоплю - я з нього навіть шкірку не знімаю. Але якщо у вас такого немає, не біда - згодиться будь-який. Простий рецепт приготування картоплі в духовці з майонезом не зажадає від вас великих зусиль і не спустошить ваш гаманець. А в підсумку - смачна страва, замість звичайної вареної або смаженої картоплі.
Отже, читаємо рецепт і беремося за підготовку.
1. Ретельно моєму картоплю і нарізаємо кільцями товщиною 0, 5 см.
2. Деко або форму, в якій будемо запікати, змащуємо рослинним маслом.
3. Викладаємо на деко картопля, солимо і посипаємо спеціями. По верху змащуємо майонезом.
4. Ставимо в нагріту до 180 градусів духовку запікатися приблизно на 40-50 хвилин.
Перед подачею на стіл посипте картопельку зеленню. Смачного!
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Майонез - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Чорний перець - 2-3 Щепоток
- Сухі спеції - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Отже, читаємо рецепт і беремося за підготовку.
1. Ретельно моєму картоплю і нарізаємо кільцями товщиною 0, 5 см.
2. Деко або форму, в якій будемо запікати, змащуємо рослинним маслом.
3. Викладаємо на деко картопля, солимо і посипаємо спеціями. По верху змащуємо майонезом.
4. Ставимо в нагріту до 180 градусів духовку запікатися приблизно на 40-50 хвилин.
Перед подачею на стіл посипте картопельку зеленню. Смачного!