Качка тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є можливість придбати домашню качку, то дуже смачно буде приготувати її в тушкованому вигляді шматочками. Для цього не потрібні спеціальні продукти і спеції, а сам процес дуже простий.
Процес приготування тушкованою качки дуже легкий, він не займе багато часу. Шматочки м'яса виходять м'якими і соковитими. При подачі на стіл блюдо сервіровки буде дуже красиво вистелити листям салату або іншою зеленню. Красиво буде виглядати дрібно посіченою зелень петрушки, кропу, кінзи. Зайвий жир можна злити чи використовувати в інших цілях. А як приготувати тушковану качку, я розповім.
- Качка філе - 1 кілограм
- Вода - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1
Порубати м'ясо на невеликі шматочки і понадрезайте гострим ножем шкірку.
2
Обсмажте шматочки м'яса на сковороді 20 хвилин, щоб витопити жир.
3
Долийте в сковороду гарячу воду, приправити сіллю, поперчіть м'ясо і накрийте кришкою.
4
Гасіть качку ще 20 хвилин на повільному вогні.
5
Смачного!