Тушкована качка з капустою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися тим, як приготувати тушковану качку з капустою і квасолею. Смачне м'ясо качки гаситься з овочами і спеціями до оптимального стану. Підійде для великої родини на обід або вечерю!
Пропоную вам чудове блюдо, яке зовсім не складно приготувати. Можна попередньо відварити квасолю, щоб ще більше прискорити процес. Далі все просто, всі інгредієнти гасяться разом до повної готовності. Крім білокачанної, можете використовувати квашену, це додасть страві невелику кислинку.
- Качине м'ясо - 800 грам
- Квасоля - 100 грам
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Суміш пряних трав - 1 Чайна ложка (кріп, петрушка, базилік)
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Масло рослинне - 1 За смаком
Промиту квасолю відваріть в киплячій воді практично до готовності.
Качку промиваємо, зрізаємо у неї зайвий жир, відкладаємо птицю в сторону. М'ясо нарізаємо шматочками.
Обсмажуємо м'ясо з додаванням жиру на сковороді. Готуйте до появи золотистої скоринки (з усіх боків).
Подрібнюємо цибулю.
Солимо м'ясо і кладемо цибулю. Смажимо під кришкою на повільному вогні.
Додайте нашатковану капусту. Продовжуйте готувати.
Для 5 хвилин до готовності м'яса додаємо перець, сушену зелень і лавровий лист.
Зварену квасолю промийте під холодною водою.
Тепер додаємо до м'яса квасоля. Тушкуємо ще 3 хвилини під кришкою.
Смачного!