Рецепт Тушкована качка з капустою і квасолею фото

Тушкована качка з капустою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися тим, як приготувати тушковану качку з капустою і квасолею. Смачне м'ясо качки гаситься з овочами і спеціями до оптимального стану. Підійде для великої родини на обід або вечерю!

Опис приготування:

Пропоную вам чудове блюдо, яке зовсім не складно приготувати. Можна попередньо відварити квасолю, щоб ще більше прискорити процес. Далі все просто, всі інгредієнти гасяться разом до повної готовності. Крім білокачанної, можете використовувати квашену, це додасть страві невелику кислинку.

  • Качине м'ясо - 800 грам
  • Квасоля - 100 грам
  • Капуста - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Суміш пряних трав - 1 Чайна ложка (кріп, петрушка, базилік)
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 За смаком
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 1
Промиту квасолю відваріть в киплячій воді практично до готовності.
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 2
Качку промиваємо, зрізаємо у неї зайвий жир, відкладаємо птицю в сторону. М'ясо нарізаємо шматочками.
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 3
Обсмажуємо м'ясо з додаванням жиру на сковороді. Готуйте до появи золотистої скоринки (з усіх боків).
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 4
Подрібнюємо цибулю.
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 5
Солимо м'ясо і кладемо цибулю. Смажимо під кришкою на повільному вогні.
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 6
Додайте нашатковану капусту. Продовжуйте готувати.
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 7
Для 5 хвилин до готовності м'яса додаємо перець, сушену зелень і лавровий лист.
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 8
Зварену квасолю промийте під холодною водою.
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 9
Тепер додаємо до м'яса квасоля. Тушкуємо ще 3 хвилини під кришкою.
тушкована качка з капустою і квасолею - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти