Качка, тушкована з капустою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите нескладні і ситні блюда, тоді рекомендую вам звернути увагу на цей класний варіант, як приготувати качку, тушковану з капустою в мультиварці. Чудовий рецепт для всієї родини!
Кількість порцій: 6-8
- Качка - 500 грам
- Капуста - 1/2 штуки
- Картопля - 500 грам (по бажанню)
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, цукор, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1
Насамперед вимийте і висушіть качку. Додати сіль, поперчіть, натріть улюбленими спеціями.
2
У чашу мультиварки налийте трохи олії і включіть режим Жарка.
Розігрійте масло і викладіть туди качку. Обсмажте до рум'яності з усіх боків.
Розігрійте масло і викладіть туди качку. Обсмажте до рум'яності з усіх боків.
3
Зніміть качку, відкладіть на тарілку. У чашу додайте ще масло.
4
Очистіть цибулю, наріжте тонкими півкільцями. Моркву натріть на тертці. Викладіть овочі в чашу і обсмажте пару хвилин. Також я рекомендую додати трохи картоплі, щоб зробити страву більш ситним.
5
Викладіть качку назад в чашу, додайте трохи води. Користуйтеся програмою Гасіння на 30 хвилин.
6
За цей час можна нашаткувати капусту.
7
Час готовності качки залежить від розміру шматочків і потужності техніки. Коли птах стане м'якою, відкрийте мультиварку і додайте туди капусту.
8
Розведіть томатну пасту в склянці води. Додайте щіпку цукру, сіль і спеції за смаком. Влийте соус в чашу, акуратно все перемішайте і продовжуйте тушкувати до готовності.
9
Час залежить в тому числі і від ваших смакових уподобань. Якщо вам подобається більш щільна капуста, то 20-25 хвилин буде достатньо. Подавайте блюдо гарячим.
Смачного!
Смачного!