Рецепт Качині шлунки фото

Качині шлунки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Наша російська кухня таїть в собі безліч рецептів, які вже забуті і майже не готуються на наших кухнях. Такі страви навіть виглядають дещо екзотично на столах. Хочете спробувати подібне?

Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати качині шлунки і шиї. Це старорусское гаряче довго гасили в печі і подавали на вечерю, коли збиралася вся родина. Спробуйте і ви доторкнутися до історії і відчути те сімейне єднання, яке було в ті далеке часи.

  • Качині шлунки - 500 грам
  • Качині шиї - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 4 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
качині шлунки - фото крок 1
Шиї і шлунки промийте і видаліть зайві плівки. Покладіть їх в каструлю з товстими стінками. Влийте масло і воду, щоб вона закрила інгредієнти. Гасіть блюдо на повільному вогні 2 годину, іноді помішуючи і додаючи воду при необхідності.
качині шлунки - фото крок 2
Через цей час посоліть і додайте лавровий лист.
качині шлунки - фото крок 3
Лук чистої і Krupp narubite. Додайте його в каструлю і тушкуйте вже без кришки.
качині шлунки - фото крок 4
Як цибуля стане прозорою, поперчіть блюдо. Перемішайте, зніміть з вогню і подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти