Качині шлунки
(покроковий рецепт з фото)
Наша російська кухня таїть в собі безліч рецептів, які вже забуті і майже не готуються на наших кухнях. Такі страви навіть виглядають дещо екзотично на столах. Хочете спробувати подібне?
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати качині шлунки і шиї. Це старорусское гаряче довго гасили в печі і подавали на вечерю, коли збиралася вся родина. Спробуйте і ви доторкнутися до історії і відчути те сімейне єднання, яке було в ті далеке часи.
- Качині шлунки - 500 грам
- Качині шиї - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 4 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Шиї і шлунки промийте і видаліть зайві плівки. Покладіть їх в каструлю з товстими стінками. Влийте масло і воду, щоб вона закрила інгредієнти. Гасіть блюдо на повільному вогні 2 годину, іноді помішуючи і додаючи воду при необхідності.
Через цей час посоліть і додайте лавровий лист.
Лук чистої і Krupp narubite. Додайте його в каструлю і тушкуйте вже без кришки.
Як цибуля стане прозорою, поперчіть блюдо. Перемішайте, зніміть з вогню і подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!