Рецепт Шлунки індички фото

Шлунки індички
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Індичка, Птах
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування шлунків індички. Досить простий, домашній і дуже смачний рецепт приготування шлунків індички.

Для приготування шлунків індички використовують такі інгредієнти як: ріпчаста цибуля, часник, Зелена цибуля, кріп і петрушку. Для гарніру до шлунків індички добре підійде гречана каша.

  • Зеленого лука - 10 грам
  • Шлунки індички - 600 грам
  • Соєвого соусу - 30 мілілітрів
  • Петрушка - 10 грам
  • Ріпчастої цибулі - 1 штука
  • Кріп - 10 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Часнику - 2 зубчики
шлунки індички - фото крок 1
1. Гарненько промиваємо шлунки, перевіряємо, якщо є жовтуваті жорсткі плівки, то їх видаляємо. У підсоленій воді (трохи недосоленной) до м'якості відварюємо шлуночки. Займає це приблизно однієї години.
шлунки індички - фото крок 2
2. Очищаємо цибулю, дрібно його нарізаємо і до золотистого кольору на великій сковороді обсмажуємо.
шлунки індички - фото крок 3
3. Шлуночки нарізаємо невеликими шматочками, і потім додаємо їх на сковороду до цибулі.
шлунки індички - фото крок 4
4. Тепер бульйон, в якому варилися шлуночки, вливаємо на сковороду, накриваємо кришкою, і приблизно хвилин тридцять тушкуємо, вогонь невеликий. Якщо википить бульйон, додавати можна ще.
шлунки індички - фото крок 5
5. Приблизно хвилин за п'ять до закінчення приготування додаємо соєвий соус і попередньо дрібно нарізаний часник. Все добре перемішуємо.
шлунки індички - фото крок 6
6. Шлунки подаємо гарячими, посипаємо подрібненою свіжою зеленню.

Схожі рецепти