Шлунки індички
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шлунків індички. Досить простий, домашній і дуже смачний рецепт приготування шлунків індички.
Для приготування шлунків індички використовують такі інгредієнти як: ріпчаста цибуля, часник, Зелена цибуля, кріп і петрушку. Для гарніру до шлунків індички добре підійде гречана каша.
- Зеленого лука - 10 грам
- Шлунки індички - 600 грам
- Соєвого соусу - 30 мілілітрів
- Петрушка - 10 грам
- Ріпчастої цибулі - 1 штука
- Кріп - 10 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Часнику - 2 зубчики
1. Гарненько промиваємо шлунки, перевіряємо, якщо є жовтуваті жорсткі плівки, то їх видаляємо. У підсоленій воді (трохи недосоленной) до м'якості відварюємо шлуночки. Займає це приблизно однієї години.
2. Очищаємо цибулю, дрібно його нарізаємо і до золотистого кольору на великій сковороді обсмажуємо.
3. Шлуночки нарізаємо невеликими шматочками, і потім додаємо їх на сковороду до цибулі.
4. Тепер бульйон, в якому варилися шлуночки, вливаємо на сковороду, накриваємо кришкою, і приблизно хвилин тридцять тушкуємо, вогонь невеликий. Якщо википить бульйон, додавати можна ще.
5. Приблизно хвилин за п'ять до закінчення приготування додаємо соєвий соус і попередньо дрібно нарізаний часник. Все добре перемішуємо.
6. Шлунки подаємо гарячими, посипаємо подрібненою свіжою зеленню.