Курячі шлунки з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете швидко і смачно нагодувати своїх домочадців? Якщо ваша відповідь позитивний, тоді пропоную вам випробувати бюджетний варіант - курячі шлунки з гречкою.
Курячі шлунки з гречкою відносяться до бюджетних страв, але смачним і ситним. Крім шлунків і гречки, додамо морква, цибуля, також ви можете додати різні види спецій і трав. Кашу можна подавати до обіду, додавши легкі овочеві салати або свіжу зелень.
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Курячі шлунки - 250 грам
- Морква - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть моркву і ріпчасту цибулю, овочі сполосніть, просушіть. Наріжте моркву невеликими брусочками, цибулю наріжте кубиками.
Курячі шлунки сполосніть і добре просушіть. Наріжте шлунки невеликими шматочками.
У сковороді прогрійте трохи рослинного масла, викладіть овочі та шлунки - смажте всі разом 10 хвилин на помірному вогні.
Всипте в сковороду гречану крупу, додайте трохи солі і перцю.
Додайте в сковороду кілька склянок теплої води. Прикрийте сковороду кришкою, тушкуйте кашу на невеликому вогні 25-30 хвилин. Через деякий час подавайте кашу до столу.
Смачного!