Рецепт Курячі шлунки з гречкою фото

Курячі шлунки з гречкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах, Курка, Крупи, Гречка, Курячі шлунки
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете швидко і смачно нагодувати своїх домочадців? Якщо ваша відповідь позитивний, тоді пропоную вам випробувати бюджетний варіант - курячі шлунки з гречкою.

Курячі шлунки з гречкою відносяться до бюджетних страв, але смачним і ситним. Крім шлунків і гречки, додамо морква, цибуля, також ви можете додати різні види спецій і трав. Кашу можна подавати до обіду, додавши легкі овочеві салати або свіжу зелень.

  • Гречана крупа - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Курячі шлунки - 250 грам
  • Морква - 70 грам
  • Цибуля ріпчаста - 70 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
курячі шлунки з гречкою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
курячі шлунки з гречкою - фото крок 2
Очистіть моркву і ріпчасту цибулю, овочі сполосніть, просушіть. Наріжте моркву невеликими брусочками, цибулю наріжте кубиками.
курячі шлунки з гречкою - фото крок 3
Курячі шлунки сполосніть і добре просушіть. Наріжте шлунки невеликими шматочками.
курячі шлунки з гречкою - фото крок 4
У сковороді прогрійте трохи рослинного масла, викладіть овочі та шлунки - смажте всі разом 10 хвилин на помірному вогні.
курячі шлунки з гречкою - фото крок 5
Всипте в сковороду гречану крупу, додайте трохи солі і перцю.
курячі шлунки з гречкою - фото крок 6
Додайте в сковороду кілька склянок теплої води. Прикрийте сковороду кришкою, тушкуйте кашу на невеликому вогні 25-30 хвилин. Через деякий час подавайте кашу до столу.
курячі шлунки з гречкою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти