Тушковані курячі шлунки з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Тушковані курячі шлунки з кабачками - просте блюдо, яке підійде як обіду або вечері. Спробуйте, ваша сім'я точно оцінить це блюдо гідно!
Тушковані курячі шлунки з кабачками добре підійдуть як додавання до будь-якої каші або страв з картоплі. Готувати страву просто і швидко, до того ж, виходить досить бюджетний варіант, який неодмінно сподобається до смаку багатьом. Для яскравості аромату можна використовувати різні спеції.
- Кабачки - 300 грам
- Курячі шлунки - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Масло рослинне - 20 грам
- Вода / бульйон - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Сухий часник - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Моркву і цибулю очистіть, вимийте і просушіть. Наріжте кубиками.
Кабачок вимийте, просушіть і наріжте невеликими кубиками.
Сковороду прогрійте, влийте рослинне масло. Перекладіть в сковороду всі овочі, підсмажте пару хвилин.
Курячі шлунки промийте і просушіть, наріжте невеликими кубиками і додайте в сковороду.
Влийте в сковороду воду, додайте спеції. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте 30 хвилин на невеликому вогні.
Смачного!