Рецепт Тушковані курячі шлунки з кабачками фото

Тушковані курячі шлунки з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок , Курячі шлунки
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Тушковані курячі шлунки з кабачками - просте блюдо, яке підійде як обіду або вечері. Спробуйте, ваша сім'я точно оцінить це блюдо гідно!

Опис приготування:

Тушковані курячі шлунки з кабачками добре підійдуть як додавання до будь-якої каші або страв з картоплі. Готувати страву просто і швидко, до того ж, виходить досить бюджетний варіант, який неодмінно сподобається до смаку багатьом. Для яскравості аромату можна використовувати різні спеції.

  • Кабачки - 300 грам
  • Курячі шлунки - 300 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Масло рослинне - 20 грам
  • Вода / бульйон - 300 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сухий часник - 1 щіпка
тушковані курячі шлунки з кабачками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тушковані курячі шлунки з кабачками - фото крок 2
Моркву і цибулю очистіть, вимийте і просушіть. Наріжте кубиками.
тушковані курячі шлунки з кабачками - фото крок 3
Кабачок вимийте, просушіть і наріжте невеликими кубиками.
тушковані курячі шлунки з кабачками - фото крок 4
Сковороду прогрійте, влийте рослинне масло. Перекладіть в сковороду всі овочі, підсмажте пару хвилин.
тушковані курячі шлунки з кабачками - фото крок 5
Курячі шлунки промийте і просушіть, наріжте невеликими кубиками і додайте в сковороду.
тушковані курячі шлунки з кабачками - фото крок 6
Влийте в сковороду воду, додайте спеції. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте 30 хвилин на невеликому вогні.
тушковані курячі шлунки з кабачками - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти