Рецепт Тушковані шлунки з овочами фото

Тушковані шлунки з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі, Птах, Курка, Курячі шлунки
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви любитель курячих шлуночків, то розповім, як дуже смачно приготувати їх з овочами! Блюдо підійде до будь-якого гарніру і я впевнена, воно точно порадує вас своїм смаком!

Зізнаюся чесно, я використовувала для страви практично всі овочі, які були вдома. І ви зробіть те ж саме! Чим більше соковитих і смачних овочів, тим смачніше вийде блюдо. Зелень теж підійде практично будь-яка і різна. Любителі пікантною нотки додайте часнику. Пригощайтеся!

  • Курячі шлунки - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Квасоля стручкова - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 штуки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Чорний перець - 3-4 штук (горошок)
  • Лавровий лист - 2-3 штук
тушковані шлунки з овочами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Шлунки ретельно промийте, поріжте на кілька частин і проваріть в підсоленій за смаком воді з перцем-горошком і лавровим листом 35-40 хвилин після закипання.
тушковані шлунки з овочами - фото крок 2
Поки варяться шлунки займемося овочами. На сковороді з високими бортиками в оливковій олії обсмажте до прозорості нарізану цибулю, потім додайте моркву. Смажте 3-4 хвилини, помішуючи.
тушковані шлунки з овочами - фото крок 3
Потім додайте нарізаний соломкою перець, стручкову квасолю і нарізану кубиками помідор. Акуратно перемішайте і готуйте 5-7 хвилин на середньому вогні. Потім вимкніть плиту і дочекайтеся готовності шлунків.
тушковані шлунки з овочами - фото крок 4
Коли шлуночки будуть готові, злити їх з Булоні. 0, 5 склянки бульйону залиште для подальшого приготування страви. Додайте шлунки до овочів і перемішайте.
тушковані шлунки з овочами - фото крок 5
Потім додайте соєвий соус, сметану, 0, 5 склянки бульйону, сіль за смаком і тушкувати 10-15 хвилин на повільному вогні. Не потрібно готувати до стану, коли весь бульйон випарується, він повинен залишитися в вигляді підливи.
тушковані шлунки з овочами - фото крок 6
В останню чергу додайте посічену зелень, перемішайте і потім ще 2-3 хвилини! Блюдо готово!
тушковані шлунки з овочами - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти