Тушковані шлунки з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель курячих шлуночків, то розповім, як дуже смачно приготувати їх з овочами! Блюдо підійде до будь-якого гарніру і я впевнена, воно точно порадує вас своїм смаком!
Зізнаюся чесно, я використовувала для страви практично всі овочі, які були вдома. І ви зробіть те ж саме! Чим більше соковитих і смачних овочів, тим смачніше вийде блюдо. Зелень теж підійде практично будь-яка і різна. Любителі пікантною нотки додайте часнику. Пригощайтеся!
- Курячі шлунки - 1 кілограм
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Квасоля стручкова - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 3 штуки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Чорний перець - 3-4 штук (горошок)
- Лавровий лист - 2-3 штук
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Шлунки ретельно промийте, поріжте на кілька частин і проваріть в підсоленій за смаком воді з перцем-горошком і лавровим листом 35-40 хвилин після закипання.
Поки варяться шлунки займемося овочами. На сковороді з високими бортиками в оливковій олії обсмажте до прозорості нарізану цибулю, потім додайте моркву. Смажте 3-4 хвилини, помішуючи.
Потім додайте нарізаний соломкою перець, стручкову квасолю і нарізану кубиками помідор. Акуратно перемішайте і готуйте 5-7 хвилин на середньому вогні. Потім вимкніть плиту і дочекайтеся готовності шлунків.
Коли шлуночки будуть готові, злити їх з Булоні. 0, 5 склянки бульйону залиште для подальшого приготування страви. Додайте шлунки до овочів і перемішайте.
Потім додайте соєвий соус, сметану, 0, 5 склянки бульйону, сіль за смаком і тушкувати 10-15 хвилин на повільному вогні. Не потрібно готувати до стану, коли весь бульйон випарується, він повинен залишитися в вигляді підливи.
В останню чергу додайте посічену зелень, перемішайте і потім ще 2-3 хвилини! Блюдо готово!
Смачного!