Курячі шлунки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Курячі шлуночки виходять дуже ніжними і смачними, якщо їх правильно приготувати. Дуже важливо не пересушити їх, щоб м'ясо не стало жорстким. Краще запечіть їх з овочами під сирною скоринкою.
Щоб приготувати смачну вечерю для всіх, використовуйте поради з цього рецепта. Такий субпродукт як курячі шлуночки дуже часто недооцінюють, але ж вони дуже смачні. Важливо перед приготуванням їх ретельно почистити і помити. Щоб дізнатися, як приготувати курячі шлунки в духовці, прочитайте цей рецепт.
- Картопля - 4-5 штук
- Курячі шлунки - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сир - 100-150 грам
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
Очистіть і вимийте картоплю, наріжте його брусочками. Розігрійте в сковороді рослинне масло, покладіть в неї картоплю і обсмажте його до золотистої скоринки.
Цибулю і моркву очистіть, вимийте і висушіть овочі. Натріть моркву на тертці, а цибулю подрібніть ножем. Обсмажте цибулю і моркву до золотистого, додайте спеції і сіль, перемішайте.
Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї половину порції картоплі. В окремій каструльці відваріть до готовності шлунки (близько 30 хвилин) і викладіть їх на картоплю.
Слідом за курячими шлуночками викладіть зажарку.
Тепер покладіть шар залишився картоплі. Натріть на тертці звичайний твердий сир будь-якого сорту і рівномірно викладіть його поверх картоплі. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте страву сорок хвилин.