Рецепт Курячі шлунки в духовці фото

Курячі шлунки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка , Курячі шлунки
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Курячі шлуночки виходять дуже ніжними і смачними, якщо їх правильно приготувати. Дуже важливо не пересушити їх, щоб м'ясо не стало жорстким. Краще запечіть їх з овочами під сирною скоринкою.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачну вечерю для всіх, використовуйте поради з цього рецепта. Такий субпродукт як курячі шлуночки дуже часто недооцінюють, але ж вони дуже смачні. Важливо перед приготуванням їх ретельно почистити і помити. Щоб дізнатися, як приготувати курячі шлунки в духовці, прочитайте цей рецепт.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Курячі шлунки - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сир - 100-150 грам
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
курячі шлунки в духовці - фото крок 1
Очистіть і вимийте картоплю, наріжте його брусочками. Розігрійте в сковороді рослинне масло, покладіть в неї картоплю і обсмажте його до золотистої скоринки.
курячі шлунки в духовці - фото крок 2
Цибулю і моркву очистіть, вимийте і висушіть овочі. Натріть моркву на тертці, а цибулю подрібніть ножем. Обсмажте цибулю і моркву до золотистого, додайте спеції і сіль, перемішайте.
курячі шлунки в духовці - фото крок 3
Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї половину порції картоплі. В окремій каструльці відваріть до готовності шлунки (близько 30 хвилин) і викладіть їх на картоплю.
курячі шлунки в духовці - фото крок 4
Слідом за курячими шлуночками викладіть зажарку.
курячі шлунки в духовці - фото крок 5
Тепер покладіть шар залишився картоплі. Натріть на тертці звичайний твердий сир будь-якого сорту і рівномірно викладіть його поверх картоплі. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте страву сорок хвилин.

Схожі рецепти