Рецепт Кабачок по-італійськи фото

Кабачок по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви

Хочу вам розповісти, як приготувати кабачок по-італійськи, блюдо просте, але дуже вишукане - вся моя сім'я була в захваті, з'їли практично всі за один раз. Так що рекомендую!

Впевнена, що такий витончений, але при цьому простий рецепт кабачка по-італійськи вам сподобається. Адже він просто не може не подобається - такою смачною запіканки я, чесно кажучи, давно вже не їла! Тому розповім, як зробити кабачок по-італійськи!

  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце варене - 1 штука
  • Сир твердий - 50 грам
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Італійські приправи - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
кабачок по-італійськи - фото крок 1
1. Кабачок миємо й дрібно нарізаємо.
кабачок по-італійськи - фото крок 2
2. Обсмажити на олії цибулю.
кабачок по-італійськи - фото крок 3
3. Коли цибуля стане прозорою - додамо кабачки, потім смажимо до готовності.
кабачок по-італійськи - фото крок 4
4. Робимо соус. Томатну пасту розводимо у воді, додамо 1 ç.l. Цукру, 1 ст.Л. Рослинної олії. А також вибрані вами приправи.
кабачок по-італійськи - фото крок 5
5. Тримаємо на слабкому вогні 5 хвилин, після чого додамо часник і трохи лимонного соку, якщо є.
кабачок по-італійськи - фото крок 6
6. Коли кабачки готові вже будуть - змішаємо їх з соусом і викладемо на деко, застелений фольгою.
кабачок по-італійськи - фото крок 7
7. Посипаємо зверху тертим сиром і вареним яйцем.
кабачок по-італійськи - фото крок 8
8. Запікаємо десять хвилин в розпеченій духовці. Посипаємо свіжою зеленню. Готово!

Схожі рецепти