Кабачок по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати кабачок по-італійськи, блюдо просте, але дуже вишукане - вся моя сім'я була в захваті, з'їли практично всі за один раз. Так що рекомендую!
Впевнена, що такий витончений, але при цьому простий рецепт кабачка по-італійськи вам сподобається. Адже він просто не може не подобається - такою смачною запіканки я, чесно кажучи, давно вже не їла! Тому розповім, як зробити кабачок по-італійськи!
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйце варене - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Італійські приправи - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики

1. Кабачок миємо й дрібно нарізаємо.

2. Обсмажити на олії цибулю.

3. Коли цибуля стане прозорою - додамо кабачки, потім смажимо до готовності.

4. Робимо соус. Томатну пасту розводимо у воді, додамо 1 ç.l. Цукру, 1 ст.Л. Рослинної олії. А також вибрані вами приправи.

5. Тримаємо на слабкому вогні 5 хвилин, після чого додамо часник і трохи лимонного соку, якщо є.

6. Коли кабачки готові вже будуть - змішаємо їх з соусом і викладемо на деко, застелений фольгою.

7. Посипаємо зверху тертим сиром і вареним яйцем.

8. Запікаємо десять хвилин в розпеченій духовці. Посипаємо свіжою зеленню. Готово!