Рецепт Кабачкові кекси з цибулею і беконом фото

Кабачкові кекси з цибулею і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Кабачок, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Кекси

Смачні? що! ситні? дуже! Спробуйте мій рецепт, я прямо зараз розповім вам, як приготувати кабачкові кекси з цибулею і беконом. Це відмінний варіант несолодкої випічки. Смачно, ситно і просто!

Особисто мені здається, що таке блюдо найкраще буде поєднуватися з великою кількістю сметанно-часникового соусу, хоча моя мама, наприклад, просто обожнює всілякі види кетчупу, а тому запевняє, що з гострим томатним соусом або навіть аджикою такі кекси будуть поєднуватися краще. Сперечатися не буду, розсудіть самі, спробувавши і так, і так! А ось і сам рецепт приготування кабачковий кексів з цибулею і беконом.

  • Кабачок - 400 грам
  • Бекон - 50 грам
  • Сир тертий - 100 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 0.5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - За смаком (у мене був тільки цибульний порошок, але можна використовувати і свіжий, і зелену цибулю)
кабачкові кекси з цибулею і беконом - фото крок 1
1. Змішаємо спочатку за допомогою блендера або міксера борошно і розпушувач. Потім додамо масло, збиті яйця, гірчицю і сік лимона. До цієї суміші додамо перетертий в кашку кабачок, туди ж - тертий сир. Туди ж - все спеції за смаком (включаючи цибулю).
кабачкові кекси з цибулею і беконом - фото крок 2
2. Тепер цією масою заповнюємо формочки. Зверху я майбутні маффіни посипала ще тертим сиром.
кабачкові кекси з цибулею і беконом - фото крок 3
3. Запікаємо 25 хвилин при 180 градусах. Як тільки випічка стане ось такий рум'яної, блюдо можна вважати готовим.
кабачкові кекси з цибулею і беконом - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти