Рецепт Кабачкова ікра в мультиварці фото

Кабачкова ікра в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Кабачок , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарніри
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зовсім недавно я придбала мультиварку, і тепер майже всі страви готую в ній. Особливо добре йдуть заготовки. Наприклад, кабачкова ікра в мультиварці.

Опис приготування:

Отже, як приготувати кабачкову ікру в мультиварці в домашніх умовах? Ви переконаєтеся в тому, що це дуже легко!

1. Для початку підготуємо наші овочі. Візьміть моркву і цибулю, почистіть їх і наріжте кубиками.

2. Налийте в мультиварку рослинне масло і першої додайте моркву. Перешкодьте.

3. Потім цибулю. Теж перемішайте.

4. Залиште овочі на режимі"Випічка" з 20 хвилин. Періодично заважайте.

5. Тепер займемося іншими овочами. Видаліть серединку і насіння у болгарського перцю. Наріжте його кубиками. Кабачок теж кубиками. Чилі дрібно наріжте.

6. Як тільки пройшло 20 хвилин і продзвенів сигнал мультиварки, відправляйте в неї інші овочі. Перемішайте все разом і знову ввімкніть режим"випічка" з 20 хвилин.

7. Після чергового сигналу додайте в ікру томатну пасту, сіль і цукор. Перешкодьте. Поставте мультиварку на режим"гасіння" з 60 хвилин. Нехай овочі гарненько погасять і дадуть сік.

8. Коли наша кабачкова ікра в мультиварці приготувалася, викладіть її в миску. Ви побачите, що шматочки овочів залишилися цілими, вони не зварилися до стану каші. Тому візьміть блендер і подрібніть їх.

9. Наша кабачкова ікра готова! Можна сказати, що це класичний рецепт кабачкової ікри, тому що так само можна приготувати її і на плиті. Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру на зиму, просто розкладіть її в гарячому вигляді (прямо з печі) по банкам. Закатати їх. Укрийте ковдрою і нехай вони повільно остигають.

Смачного!

  • Кабачки - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (цибулини середньої величини.)
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Перець чилі - 0, 5 штуки (візьміть половину одного перчика. Але якщо ви не хочете робити ікру гострої, можете обійтися без нього.)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Отже, як приготувати кабачкову ікру в мультиварці в домашніх умовах? Ви переконаєтеся в тому, що це дуже легко!

1. Для початку підготуємо наші овочі. Візьміть моркву і цибулю, почистіть їх і наріжте кубиками.

2. Налийте в мультиварку рослинне масло і першої додайте моркву. Перешкодьте.

3. Потім цибулю. Теж перемішайте.

4. Залиште овочі на режимі"Випічка" з 20 хвилин. Періодично заважайте.

5. Тепер займемося іншими овочами. Видаліть серединку і насіння у болгарського перцю. Наріжте його кубиками. Кабачок теж кубиками. Чилі дрібно наріжте.

6. Як тільки пройшло 20 хвилин і продзвенів сигнал мультиварки, відправляйте в неї інші овочі. Перемішайте все разом і знову ввімкніть режим"випічка" з 20 хвилин.

7. Після чергового сигналу додайте в ікру томатну пасту, сіль і цукор. Перешкодьте. Поставте мультиварку на режим"гасіння" з 60 хвилин. Нехай овочі гарненько погасять і дадуть сік.

8. Коли наша кабачкова ікра в мультиварці приготувалася, викладіть її в миску. Ви побачите, що шматочки овочів залишилися цілими, вони не зварилися до стану каші. Тому візьміть блендер і подрібніть їх.

9. Наша кабачкова ікра готова! Можна сказати, що це класичний рецепт кабачкової ікри, тому що так само можна приготувати її і на плиті. Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру на зиму, просто розкладіть її в гарячому вигляді (прямо з печі) по банкам. Закатати їх. Укрийте ковдрою і нехай вони повільно остигають.

Смачного!

Схожі рецепти