Рецепт Кабачкова ікра на зиму в мультиварці фото

Кабачкова ікра на зиму в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У вас є мультиварка? Тоді цей рецепт спеціально для вас! Дізнайтеся, як приготувати кабачкову ікру на зиму в мультиварці, і здивуєте своїх гостей. Смачна страва за незвичним рецептом - для вас!

Опис приготування:

Ніжна і смачна ікра з кабачків а мультиварці не залишить вас байдужими, це точно! Запасіться цієї смакотою про запас. А для цього обов'язково прочитайте, як приготувати кабачкову ікру в мультиварці. Готування, безсумнівно, займає певну кількість часу, але воно того варто, повірте!

  • Кабачок - 1, 5 кілограма
  • Морквина - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець чилі - 1 За смаком
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
кабачкова ікра на зиму в мультиварці - фото крок 1
В першу чергу очищаємо і нарізаємо цибулю (в формі дрібних кубиків). Потім налийте в мультиварку трохи рослинного масла. Засипте в неї цибулю і поставте режим"Випічки" .
кабачкова ікра на зиму в мультиварці - фото крок 2
Поки цибуля готується, починаємо готувати морквину. Все як зазвичай: моєму її і очищаємо, а після цього трьом на крупній тертці. Висипаємо її в мультиварку до цибулі.
кабачкова ікра на зиму в мультиварці - фото крок 3
Перед тим як додати кабачок, додаємо болгарський перець. Кришимо його також, як і цибуля, і кидаємо в мультиварку. Тільки після цього ріжемо кабачки кубиками середнього розміру і теж закладаємо їх в мультиварку. У цей момент режим випічки повинен підійти до кінця (40 хвилин), мультиварку необхідно поставити в режим гасіння (1 час).
кабачкова ікра на зиму в мультиварці - фото крок 4
Тепер необхідно додати сіль і цукор. Перемішуємо всі інгредієнти. У цей момент можете покласти шматочки перчика чилі, якщо захочете. Як тільки залишиться приблизно 20 хвилин до кінця тушки, вливаємо томатну пасту, ретельно перемішуємо її з овочами.
кабачкова ікра на зиму в мультиварці - фото крок 5
Після того як овочі протушкувати, перекладіть їх з мультиварки в блендер. Перемішайте їх - і смачна ікра готова. Можете розливати її по банках. Смачного!

Схожі рецепти