Смачна кабачкова ікра на зиму в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ікра з кабачків подобається дуже багатьом. І майже кожна господиня готує такі ласощі не тільки на обід або вечерю, але ще й робить запас, щоб можна було побалувати своїх рідних смаком літа в банку.
Мультиварка давно зайняла почесне місце на кухні багатьох господинь. З її допомогою готують не тільки страви на кожен день, але і роблять заготовки на зиму. У цьому рецепті я розповім, як приготувати смачну ікру з кабачків в мультиварці на зиму. Готуючи ікру таким чином, овочі не треба обсмажувати, відповідно використовується мінімум масла. А для людей, які страждають печією при вживанні в їжу смаженого, це просто ідеальний варіант кабачкової ікри. Можна насолоджуватися улюбленою стравою без відчуття дискомфорту. Процес варіння кабачкової ікри досить тривалий і трудомісткий, тому треба запастися терпінням і приступати до готування. Також потрібно чітко слідувати рецептом, щоб ікра порадувала вас і ваших рідних своїм приємним овочевим смаком.
- Кабачки - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки