Кабачки з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Швидке і просте блюдо, яке можна приготувати і до обіду, і закуски. Воно досить легке, можна навіть сказати дієтичне, так що з цим рецептом вам не варто хвилюватися за фігуру.
З кабачка можна приготувати дуже багато різних смачних страв, тому що цей овоч відмінно поєднується практично з усіма іншими продуктами, а сьогодні я поділюся з вами рецептом приготування кабачків з грибами в духовці. Мабуть, це найпростіше, що можна зробити з кабачками і найсмачніше, а блюдо при цьому виходить досить економічне, особливо якщо у вас є свій город. Я готую його і для своїх домашніх, і до приходу гостей, тому що воно виходить настільки приголомшливе, що все приходять в повний захват, навіть і не скажеш, що всі інгредієнти тут такі прості. І якщо ви вирішили порадувати свою сім'ю або друзів смачною домашньою їжею, тоді я розповім вам, як приготувати кабачки з грибами в духовці.
- Кабачок - 1 штука (великий )
- Гриби - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки(2 - в начинку, 1 - в сирний соус)
- Сир твердий - 150 грам
- Свіжа зелень - 70 грам (кріп, Зелена цибуля)
- Борошно - 4 Ст. Ложки(3 - для обвалки, 1 - в начинку)
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком