Кабачки з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт приготування кабачків з горіхами приємно здивує вас і ваших близьких. Красиво і смачно! До того ж це корисно!
Дуже смачна закуска, горіхи додадуть ситності вашій страві, а помідори зроблять його соковитим. Дотримуйтесь інструкцій наведеним нижче і рецепт приготування кабачків з горіхами стовідсотково поповнить ваш кулінарний арсенал! приступимо.
- Кабачки - 1 кілограм (величина середня)
- Томати - 1 літр (консервовані, очищені)
- Горіх грецький - 80 грам
- Сир твердий - 100 грам (тертий)
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 5 штук
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Моєму кабачки, нарізаємо довгими часточками.
Томати крупно наріжте.
Потім потрібно обсмажити наші кабачки на сковороді.
Кладемо томати в змащену маслом форму для запікання. Зверху викладаємо кабачки. Солимо і перчимо.
Тепер вимийте петрушку і наріжте її. Narubite волоські горіхи. В одній великій ємності змішайте горіхи, петрушку, панірувальні сухарі і тертий сир.
Отриману суміш розкладіть зверху на кабачки.
Прогріваємо духовку до 220 градусів. Запікаємо 15 хвилин (поки не утвориться золотава скоринка на кабачках)
Прогріваємо духовку до 220 градусів. Запікаємо 15 хвилин (поки не утвориться золотава скоринка на кабачках)
Готово!