Рецепт Кабачки з фаршем фото

Кабачки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви ще не пробували це дивовижне поєднання кабачків і фаршу, - потрібно негайно виправляти Я була вражена, наскільки смачним може вийти це просте блюдо! Чому б і вам не спробувати?

Опис приготування:

Хочете знати, як зробити кабачки з фаршем? Цей рецепт як раз для вас! Особисто мені він дуже подобається - готується страва дуже швидко, а виглядає шедеврально. І смак, звичайно ж, на висоті. І інгредієнти самі що ні на є звичайні, доступні, особливо в літній сезон, коли цих кабачків всюди - завались. Отже, розповідаю, як приготувати кабачки з фаршем:

1. Кабачок нарізаємо, вирізаємо з кожного шматочка серединку, але так, щоб"стінки" залишилися досить щільними.

2. Подрібнюємо отриману м'якоть від кабачків, цибуля і помідор. Часник тиснемо. Можете додати також зелень за смаком.

3. Тепер до нашого фаршу домішуємо це овочеве пюре, і вбиваємо туди ж яйце. Ретельно перемішати.

4. І ось - найцікавіший етап рецепта приготування кабачків з фаршем. На деко викладаємо наші"кошики" з кабачків, і заповнюємо їх сумішшю з фаршу.

5. Відправляємо наші кошики в духовку, розігріту до 180 градусів, на півгодинки.

От і все! Через півгодини блюдо буде готово. Тепер можна і гостей за стіл кликати! Подавати потрібно в теплому вигляді. Приємного апетиту


  • Кабачок молодий - 1 штука
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
Хочете знати, як зробити кабачки з фаршем? Цей рецепт як раз для вас! Особисто мені він дуже подобається - готується страва дуже швидко, а виглядає шедеврально. І смак, звичайно ж, на висоті. І інгредієнти самі що ні на є звичайні, доступні, особливо в літній сезон, коли цих кабачків всюди - завались. Отже, розповідаю, як приготувати кабачки з фаршем:

1. Кабачок нарізаємо, вирізаємо з кожного шматочка серединку, але так, щоб"стінки" залишилися досить щільними.

2. Подрібнюємо отриману м'якоть від кабачків, цибуля і помідор. Часник тиснемо. Можете додати також зелень за смаком.

3. Тепер до нашого фаршу домішуємо це овочеве пюре, і вбиваємо туди ж яйце. Ретельно перемішати.

4. І ось - найцікавіший етап рецепта приготування кабачків з фаршем. На деко викладаємо наші"кошики" з кабачків, і заповнюємо їх сумішшю з фаршу.

5. Відправляємо наші кошики в духовку, розігріту до 180 градусів, на півгодинки.

От і все! Через півгодини блюдо буде готово. Тепер можна і гостей за стіл кликати! Подавати потрібно в теплому вигляді. Приємного апетиту

Схожі рецепти