Кабачки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробували це дивовижне поєднання кабачків і фаршу, - потрібно негайно виправляти Я була вражена, наскільки смачним може вийти це просте блюдо! Чому б і вам не спробувати?
Хочете знати, як зробити кабачки з фаршем? Цей рецепт як раз для вас! Особисто мені він дуже подобається - готується страва дуже швидко, а виглядає шедеврально. І смак, звичайно ж, на висоті. І інгредієнти самі що ні на є звичайні, доступні, особливо в літній сезон, коли цих кабачків всюди - завались. Отже, розповідаю, як приготувати кабачки з фаршем:
1. Кабачок нарізаємо, вирізаємо з кожного шматочка серединку, але так, щоб "стінки" залишилися досить щільними.
2. Подрібнюємо отриману м'якоть від кабачків, цибуля і помідор. Часник тиснемо. Можете додати також зелень за смаком.
3. Тепер до нашого фаршу домішуємо це овочеве пюре, і вбиваємо туди ж яйце. Ретельно перемішати.
4. І ось - найцікавіший етап рецепта приготування кабачків з фаршем. На деко викладаємо наші "кошики" з кабачків, і заповнюємо їх сумішшю з фаршу.
5. Відправляємо наші кошики в духовку, розігріту до 180 градусів, на півгодинки.
От і все! Через півгодини блюдо буде готово. Тепер можна і гостей за стіл кликати! Подавати потрібно в теплому вигляді. Приємного апетиту
- Кабачок молодий - 1 штука
- Фарш - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
1. Кабачок нарізаємо, вирізаємо з кожного шматочка серединку, але так, щоб "стінки" залишилися досить щільними.
2. Подрібнюємо отриману м'якоть від кабачків, цибуля і помідор. Часник тиснемо. Можете додати також зелень за смаком.
3. Тепер до нашого фаршу домішуємо це овочеве пюре, і вбиваємо туди ж яйце. Ретельно перемішати.
4. І ось - найцікавіший етап рецепта приготування кабачків з фаршем. На деко викладаємо наші "кошики" з кабачків, і заповнюємо їх сумішшю з фаршу.
5. Відправляємо наші кошики в духовку, розігріту до 180 градусів, на півгодинки.
От і все! Через півгодини блюдо буде готово. Тепер можна і гостей за стіл кликати! Подавати потрібно в теплому вигляді. Приємного апетиту