Кабачки в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Тут я покажу, як приготувати кабачки в клярі - прекрасний осінній рецепт, який виручить, коли кабачків дуже багато, а ідей їх приготування набагато менше. Швидко, просто і смачно. Пробуйте!
Кабачки в клярі - блюдо універсально, його можна з'їсти на сніданок або вечерю, крім того воно є чудовим гарніром до м'яса і риби.
Для смаження кабачків в яєчному клярі підходять абсолютно будь-які сорти: цукіні, куанд, белоплодние, повітроплавця, зебра та інші. У сам кляр можна додати всілякі сушені трави, що зробить смак страви багатшим і цікавішим.
- Кабачок - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Рослинна олія - 40 мілілітрів (для смаження)
- Молоко - 2 Ст. Ложки

Кабачок повинен бути молодим, тоді можна не знімати шкірку і не виймати серцевину. Для приготування кабачків в клярі нам необхідно вимити і нарізати кабачок на колечка. Кружечки кабачка посолити і поперчити з двох сторін.

У мисці з'єднайте молоко, яйця. Добре перемішайте інгредієнти. Додайте сіль, спеції за смак.

Додайте в масу борошно і збийте масу до однорідності виделкою. Необхідно позбутися грудочок.

Кружечок кабачка наколи на вилку. Занурте кабачок в отриманий кляр. Розігрійте добре сковороду. Влийте в сковороду масло.

Обсмажте кабачки в клярі з двох сторін до готовності. Вогонь слід зробити невеличкий, щоб кабачок встиг приготуватися.

Подайте кабачки до столу. В якості соусу підійде сметана або сметана змішана з зеленню і подрібненим часником.