Кабачки в клярі

Кабачки в клярі
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 25 хв.
Тут я покажу, як приготувати кабачки в клярі - прекрасний осінній рецепт, який виручить, коли кабачків дуже багато, а ідей їх приготування набагато менше. швидко, просто і смачно. пробуйте!

опис приготування:

Кабачки в клярі — блюдо універсально, його можна з'їсти на сніданок або вечерю, крім того воно є чудовим гарніром до м'яса і риби.

Для смаження кабачків в яєчному клярі підходять абсолютно будь-які сорти: цукіні, куанд, белоплодние, повітроплавця, зебра та інші. У сам кляр можна додати всілякі сушені трави, що зробить смак страви багатшим і цікавішим.

  • Кабачок— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • Рослинна олія— 40 мілілітрів(для смаження)
  • молоко— 2 Ст. ложки
Кабачки в клярі - фото крок 1 Кабачок повинен бути молодим, тоді можна не знімати шкірку і не виймати серцевину. Для приготування кабачків в клярі нам необхідно вимити і нарізати кабачок на колечка. Кружечки кабачка посолити і поперчити з двох сторін.

Кабачки в клярі - фото крок 2 У мисці з'єднайте молоко, яйця. Добре перемішайте інгредієнти. додайте сіль, спеції за смак.

Кабачки в клярі - фото крок 3 Додайте в масу борошно і збийте масу до однорідності виделкою. Необхідно позбутися грудочок.

Кабачки в клярі - фото крок 4 Кружечок кабачка наколи на вилку. Занурте кабачок в отриманий кляр. Розігрійте добре сковороду. Влийте в сковороду масло.

Кабачки в клярі - фото крок 5 Обсмажте кабачки в клярі з двох сторін до готовності. Вогонь слід зробити невеличкий, щоб кабачок встиг приготуватися.

Кабачки в клярі - фото крок 6 Подайте кабачки до столу. В якості соусу підійде сметана або сметана змішана з зеленню і подрібненим часником.

Схожі рецепти

Фаршировані кабачки в клярі

Фаршировані кабачки в клярі

Фаршировані кабачки в клярі — відмінне блюдо, яке з задоволенням їдять все мої чади і домочадці. Просто кабачок є як то не дуже весело, але в клярі, та ще з фаршем він просто чудовий. опис приготування: Фаршировані кабачки в клярі можна смажити на сковороді, а потім доводити до готовності в д...

читати далі
Смажені кабачки в клярі

Смажені кабачки в клярі

Багатий урожай кабачків на дачі може додати головного болю будь-якій господині. Але тільки не тієї, яка знайшла цей рецепт - швидше беріть овоч і перетворюйте його у смачне і просте блюдо. опис приготування: Кабачок ситний і смачний овоч. Очистіть і наріжте його. Razboltayte яйця, додайте моло...

читати далі
Кабачки в йогуртовому клярі з сиром

Кабачки в йогуртовому клярі з сиром

Кабачки в клярі - це класика літніх страв! Доповнимо це овочеве блюдо свіжим йогуртовим соусом із зеленню і отримаємо надзвичайно смачний дует! Запрошую всіх до столу! опис приготування: Кляр для кабачків будемо робити з ароматними травами і сиром. Вийде дуже ситне, але в той же час легке блюд...

читати далі
Кабачки в клярі на сковороді з часником

Кабачки в клярі на сковороді з часником

Напевно, кожен з нас з дитинства пам'ятає смак кабачків, смажених в борошні на сковороді. Це дійсно смак літа! Я пропоную урізноманітнити рецепт і обсмажити кабачки в ніжному клярі. опис приготування: Для приготування кабачків в клярі підійдуть не тільки наймолодші і маленькі кабачки, в яких щ...

читати далі
Кабачки в клярі по-домашньому

Кабачки в клярі по-домашньому

Такий простий рецепт кабачків в клярі по-домашньому я раджу всім тим, хто дуже любить легкі закуски. Виходить блюдо ситне, смачне і ароматне! опис приготування: Такий рецепт приготування кабачків в клярі по-домашньому не залишить байдужими нікого, особливо — чоловіків! Адже закуска виходить ві...

читати далі