Рецепт Кабачки в клярі фото

Кабачки в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Тут я покажу, як приготувати кабачки в клярі - прекрасний осінній рецепт, який виручить, коли кабачків дуже багато, а ідей їх приготування набагато менше. Швидко, просто і смачно. Пробуйте!

Опис приготування:

Кабачки в клярі - блюдо універсально, його можна з'їсти на сніданок або вечерю, крім того воно є чудовим гарніром до м'яса і риби.

Для смаження кабачків в яєчному клярі підходять абсолютно будь-які сорти: цукіні, куанд, белоплодние, повітроплавця, зебра та інші. У сам кляр можна додати всілякі сушені трави, що зробить смак страви багатшим і цікавішим.

  • Кабачок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів (для смаження)
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
кабачки в клярі - фото крок 1
Кабачок повинен бути молодим, тоді можна не знімати шкірку і не виймати серцевину. Для приготування кабачків в клярі нам необхідно вимити і нарізати кабачок на колечка. Кружечки кабачка посолити і поперчити з двох сторін.
кабачки в клярі - фото крок 2
У мисці з'єднайте молоко, яйця. Добре перемішайте інгредієнти. Додайте сіль, спеції за смак.
кабачки в клярі - фото крок 3
Додайте в масу борошно і збийте масу до однорідності виделкою. Необхідно позбутися грудочок.
кабачки в клярі - фото крок 4
Кружечок кабачка наколи на вилку. Занурте кабачок в отриманий кляр. Розігрійте добре сковороду. Влийте в сковороду масло.
кабачки в клярі - фото крок 5
Обсмажте кабачки в клярі з двох сторін до готовності. Вогонь слід зробити невеличкий, щоб кабачок встиг приготуватися.
кабачки в клярі - фото крок 6
Подайте кабачки до столу. В якості соусу підійде сметана або сметана змішана з зеленню і подрібненим часником.

Схожі рецепти