Рецепт Іврит п'ятипалий фото

Іврит п'ятипалий
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Баранина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

П’ять пальців - дуже популярна страва казахської національної кухні. Цей рецепт трішечки видозмінений, саме тому бешбармак жартома названий єврейським. Блюдо дуже вартісне, спробуйте!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування єврейського бешбармака. Найкраще використовувати жирне м'ясо, також не зайвим буде його посолити (за добу до приготування). Якщо м'ясо солоне - бульйон солити не потрібно! Ковбасу я брав з конини, в народі - Каді. Насправді блюдо готується досить просто, можете самі перевірити! хай щастить!

  • Баранина - 4 кілограма (краще на кістки)
  • Ковбаса з конини - 1, 5 кілограма
  • Борошно - 700 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
  • Спеції - За смаком
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Картопля - 5 штук
іврит п'ятипалий - фото крок 1
М'ясо і ковбасу викладіть в каструлю, залийте водою і посоліть. provara 2 годину, знімаючи піну. Тим часом, приготуємо тісто. 1 ст.Л солі розчиніть в 400 мл окропу. Борошно просіваємо в миску, вбиваємо 2 яйця, поступово додаючи солону воду, замішуємо круте тісто. Накрийте тісто плівкою і дайте йому відпочити 30 хвилин.
іврит п'ятипалий - фото крок 2
Пам'ятайте тісто, присипте його борошном і розкачайте в пласт товщиною 2 мм. Намотайте пласт на скалку, прямо по ній зробіть довгі надрізи ножем, щоб вийшла локшина. Як варіант, використовуйте лапшерезку.
іврит п'ятипалий - фото крок 3
Грошові поразки. Наріжте цибулю півкільцями, перець - соломкою, зелень - подрібніть. Попередньо відваріть в бульйоні картопля, потім відваріть все нарізані овочі, додавши приправу або спеції за смаком. Варити 3-4 хвилини.
іврит п'ятипалий - фото крок 4
В кінці додайте локшину і варіть до її готовності. При подачі на стіл, спершу на тарілку кладуть локшину, потім нарізане м'ясо, ковбасу. Зверху овочі і картопля. Смачного!

Схожі рецепти