Рецепт Іспанська піперада фото

Іспанська піперада
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Яйця , Помідор , Болгарський перець , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Це традиційне іспанське блюдо користується у себе на батьківщині величезною популярністю і подається або як гарнір, або як основне блюдо. Тим часом готується воно буквально за півгодини!

Опис приготування:

Це овочеве блюдо на основі смаженого перцю, помідорів, цибулі та часнику, з додаванням яєць і вершків дуже схоже на нашу яєчню! Всім раджу приготувати! швидко, просто і дуже смачно!

  • Перецьь болгарський - 1 штука (червоний)
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Базилік свіжий - 4 штуки (гілочки)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
іспанська піперада - фото крок 1
Цибулю і часник наріжте.
іспанська піперада - фото крок 2
Обсмажте з додаванням олії.
іспанська піперада - фото крок 3
Помідор наріжте кубиком, перець - соломкою. Додайте в сковороду і обсмажте все хвилин 5.
іспанська піперада - фото крок 4
Наріжте базилік, його теж обсмажте разом з іншими овочами. Додати сіль, поперчіть.
іспанська піперада - фото крок 5
Вбийте акуратно яйця, кожне яйце полийте ложкою вершків. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин, до бажаної консистенції яєць.
іспанська піперада - фото крок 6
Подайте до столу, присипавши базиліком.

Схожі рецепти