Індоутка відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижний рецепт тушкованою індоуткі в кисло-солодкому соусі. Яблучно-апельсиново-мандариновий соус додасть м'ясу індоуткі вишуканий смак.
Тушковану індоуткі можна приготувати в каструлі, Казань, утятніце, мультиварці і навіть мікрохвильовці. Я пішла традиційним способом і гасила в каструлі. Соус надав м'яса чудовий смак і аромат, воно стало ніжним і м'яким.
Індоуткі помити, обтерти паперовими рушниками і порізати порційними шматочками. У невеликій мисці перемішати соєвий соус з чорним перцем і прянощами для м'яса птиці. Отриманою сумішшю ретельно натерти шматочки індоуткі і залишити маринуватися на 6 годин в холодному місці.
Потім промариновані шматочки індоуткі обсмажити на слабкому вогні на розпеченій сковороді з маслом по 10 хвилин з кожного боку.
Далі займемося приготуванням соусу: апельсин і мандарини моєму і вичавлюємо сік в невелику ємність, туди додаємо хрін, аджику, мед, гірчицю і сіль. Все ретельно перемішуємо.
У каструлю для гасіння скласти обсмажені шматочки індоуткі, зверху висипати очищені від шкірки і дрібно нарізані яблука, залити отриманим соусом. Гасити на маленькому вогні близько 1, 5 годину.
Подавати тушковану індоуткі гарячої з овочами, рисом, картоплею або будь-яким іншим гарніром. Обов'язково полити рясно соусом від індоуткі. Смачного!
- Індоутка - 1 штука(1, 5 кг)
- Яблуко - 3 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Мандарин - 2 штуки (невеликі)
- Аджика - 1 Ст. Ложка
- Хрін - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Прянощі для птиці- 1 Чайна ложка
Індоуткі помити, обтерти паперовими рушниками і порізати порційними шматочками. У невеликій мисці перемішати соєвий соус з чорним перцем і прянощами для м'яса птиці. Отриманою сумішшю ретельно натерти шматочки індоуткі і залишити маринуватися на 6 годин в холодному місці.
Потім промариновані шматочки індоуткі обсмажити на слабкому вогні на розпеченій сковороді з маслом по 10 хвилин з кожного боку.
Далі займемося приготуванням соусу: апельсин і мандарини моєму і вичавлюємо сік в невелику ємність, туди додаємо хрін, аджику, мед, гірчицю і сіль. Все ретельно перемішуємо.
У каструлю для гасіння скласти обсмажені шматочки індоуткі, зверху висипати очищені від шкірки і дрібно нарізані яблука, залити отриманим соусом. Гасити на маленькому вогні близько 1, 5 годину.
Подавати тушковану індоуткі гарячої з овочами, рисом, картоплею або будь-яким іншим гарніром. Обов'язково полити рясно соусом від індоуткі. Смачного!