Рецепт Індоутка відбивні фото

Індоутка відбивні
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Птах , Фрукти , Яблука , Мандарин , Індоутка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Дивовижний рецепт тушкованою індоуткі в кисло-солодкому соусі. Яблучно-апельсиново-мандариновий соус додасть м'ясу індоуткі вишуканий смак.

Опис приготування:

Тушковану індоуткі можна приготувати в каструлі, Казань, утятніце, мультиварці і навіть мікрохвильовці. Я пішла традиційним способом і гасила в каструлі. Соус надав м'яса чудовий смак і аромат, воно стало ніжним і м'яким.

Індоуткі помити, обтерти паперовими рушниками і порізати порційними шматочками. У невеликій мисці перемішати соєвий соус з чорним перцем і прянощами для м'яса птиці. Отриманою сумішшю ретельно натерти шматочки індоуткі і залишити маринуватися на 6 годин в холодному місці.

Потім промариновані шматочки індоуткі обсмажити на слабкому вогні на розпеченій сковороді з маслом по 10 хвилин з кожного боку.

Далі займемося приготуванням соусу: апельсин і мандарини моєму і вичавлюємо сік в невелику ємність, туди додаємо хрін, аджику, мед, гірчицю і сіль. Все ретельно перемішуємо.

У каструлю для гасіння скласти обсмажені шматочки індоуткі, зверху висипати очищені від шкірки і дрібно нарізані яблука, залити отриманим соусом. Гасити на маленькому вогні близько 1, 5 годину.

Подавати тушковану індоуткі гарячої з овочами, рисом, картоплею або будь-яким іншим гарніром. Обов'язково полити рясно соусом від індоуткі. Смачного!


  • Індоутка - 1 штука(1, 5 кг)
  • Яблуко - 3 штуки
  • Апельсин - 1 штука
  • Мандарин - 2 штуки (невеликі)
  • Аджика - 1 Ст. Ложка
  • Хрін - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Прянощі для птиці- 1 Чайна ложка
Тушковану індоуткі можна приготувати в каструлі, Казань, утятніце, мультиварці і навіть мікрохвильовці. Я пішла традиційним способом і гасила в каструлі. Соус надав м'яса чудовий смак і аромат, воно стало ніжним і м'яким.

Індоуткі помити, обтерти паперовими рушниками і порізати порційними шматочками. У невеликій мисці перемішати соєвий соус з чорним перцем і прянощами для м'яса птиці. Отриманою сумішшю ретельно натерти шматочки індоуткі і залишити маринуватися на 6 годин в холодному місці.

Потім промариновані шматочки індоуткі обсмажити на слабкому вогні на розпеченій сковороді з маслом по 10 хвилин з кожного боку.

Далі займемося приготуванням соусу: апельсин і мандарини моєму і вичавлюємо сік в невелику ємність, туди додаємо хрін, аджику, мед, гірчицю і сіль. Все ретельно перемішуємо.

У каструлю для гасіння скласти обсмажені шматочки індоуткі, зверху висипати очищені від шкірки і дрібно нарізані яблука, залити отриманим соусом. Гасити на маленькому вогні близько 1, 5 годину.

Подавати тушковану індоуткі гарячої з овочами, рисом, картоплею або будь-яким іншим гарніром. Обов'язково полити рясно соусом від індоуткі. Смачного!

Схожі рецепти