Індоутка chimères
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо ароматну качечку та ще й з яблучками! Прекрасне блюдо для обіду, вечері або святкового столу. Дивимося рецепт індоуткі в рукаві!
Для приготування індоуткі в рукаві ми робимо соус-маринад, щоб наша птиця була більш соковитою, але разом з тим і пікантною. Можна змішати, як в цьому випадку, соєвий соус і майонез. Яблука беремо обов'язково кисло-солодкі, навіть більше кислі. Вони додадуть нотку свіжості і оригінальності. Готову індоуткі в рукаві можна подавати з картопляним пюре.
- Індоутка - 1 штука
- Яблука - 5-7 штук
- Майонез - 150 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Змішайте соєвий соус, майонез, додайте спецій. Перемішайте ретельно. İndoutku мильний.
Гарненько промажьте качку маринадом.
Оберніть харчовою плівкою і залиште маринуватися на годину.
Потім викладаємо качку в рукав.
Яблука ріжемо на дольки.
Додаємо до качці в рукав. Перемішайте і щільно зав'яжіть. Відправляємо на 1, 5 -2 години в розігріту до 190 З духовку.
Ось Індоутка в рукаві і готова. Смачного!